Widok

Dobry psychiatra w Gdansku

Szukam w Gdansku dobrego psychiatry , niekoniecznie prywatnego - nie wiem nawet ile kosztuja takie wizyty, choc wiadomo ze z opieka publiczna roznie to bywa , bede wdzieczna za wskazanie mi jakiejs konkretnej osoby
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy można prosić o jakieś namiary (adres, telefon) ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pomyłka
pomoc psychiatryczna często idzie w parze z psychologiczną, terapeutyczną, polecam panią Agatę Markowską, przyjmuje we Wrzeszczu. gabinet psychoterapii w Gdańsku
M.Skarbek

Nowy Port- NFZ.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dołomisiewicz dobra??? Nawet za darmo bym do niej nie poszla...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
polecam tego doktora, nie jest w samym gdansku ale moze warto sie wybrac

http://superpsychiatra.pl
Może poszukaj tutaj http://www.znanylekarz.pl/psychiatria . Jest tam bogata baza lekarzy i od razu możesz poczytać opinie na ich tmat.
Zgadzam się w 100% co do dr Górskiej! Stwierdziła, że nie powinna mnie przyjmować bez dokumentacji od poprzedniego lekarza po czym bez problemu wypisala mi leki, które przyjomwalam poprzednio i próbowała zakończyć moją wizytę. Dopiero gdy poinformowałam Panią dr,że poprzedni lekarz podczas jednej wizyty był w stanie
- przeprowadzic wywiad,
- postawić diagnozę i
-dobrać lekii
-wyjaśniajac ich dzialanie wraz ze skutkami ubocznymi
i zasugerowałam zrobienie tego samego...dr Górska próbowała zadać kilka pytań...
Możliwe, że poprzednio trafiłam na dobrego lekarza (prywatnie) dlatego wymagałam od pierszej wizyty więcej niż wypisania recepty.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
A w jakim jeszcze wątku, bo nie znalazłam?
Co nie zmienia faktu, że dobry lekarz!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
nachalna reklama w b. wielu starych wątkach naraz
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dr Dołomisiewicz Antolak - PZP Wrzeszcz.
Świetna kobieta, leki dobrała naprawdę dobrze (nie jest moim pierwszym lekarzem, to nie były moje pierwsze leki.
bardzo życzliwa kobieta.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
Doktor Anna również mi bardzo pomogła. Bardzo polecam! Jest niesamowita!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tak !!! Wspaniała doktor i wspaniały człowiek. Jej córka Anna również jest rewelacyjnym psychiatrą, pracują razem. Polecam z serca, nie rozczaruje !
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4
Bardzo dobra Doktor to Anna Nitka- Siemińska, jest wyjątkowa. Pomogła mi i znajomemu!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 6
Zgadzam się, znam i szczerze polecam!!! ma czas, na pacjenta przeznacza około godziny, korzystam z bardzo dobrym efektem, niestety bez lekow się nie obyło, ale - jest ok :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ktos pisał o Pani Teresie Nitce- ja jestem pacjętem córki-
Pani Anny Nitki- Sieminskiej. Polecem bardzo. Niestety prywatnie. Bardzo rzetelna osoba- z całego serca polecam. Adres namiar znajdziesz po prostu w google...:-)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2
CZY MOGLABYS MI NAPISAC NAZWISKO TEGO PANA?? MOJA SIOSTRA POTRZEBUJE POMOCY,SZUKAM KOGOS DOBREGO....Z GORY BARDZO DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZ
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Różnica między lekarzem, który przyjmuje prywatnie i tym który na kasę chorych jest duża, więc warto zainwestować w prywatną wizytę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
czy pani doktor przyjmuje w ramach nfz?

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (72 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Słowackiego 78 (5 odpowiedzi)

Inwestycja Słowackiego 78 powstaje w miejscu, gdzie przez wiele lat funkcjonowała restauracja...

Koszykówka (3 odpowiedzi)

Hej. Czy są tu może dziewczyny, które grają w amatorsko w koszykówkę i poszukują osoby do...

do góry