Widok
pomoc psychiatryczna często idzie w parze z psychologiczną, terapeutyczną, polecam panią Agatę Markowską, przyjmuje we Wrzeszczu. gabinet psychoterapii w Gdańsku
Może poszukaj tutaj http://www.znanylekarz.pl/psychiatria . Jest tam bogata baza lekarzy i od razu możesz poczytać opinie na ich tmat.
Zgadzam się w 100% co do dr Górskiej! Stwierdziła, że nie powinna mnie przyjmować bez dokumentacji od poprzedniego lekarza po czym bez problemu wypisala mi leki, które przyjomwalam poprzednio i próbowała zakończyć moją wizytę. Dopiero gdy poinformowałam Panią dr,że poprzedni lekarz podczas jednej wizyty był w stanie
- przeprowadzic wywiad,
- postawić diagnozę i
-dobrać lekii
-wyjaśniajac ich dzialanie wraz ze skutkami ubocznymi
i zasugerowałam zrobienie tego samego...dr Górska próbowała zadać kilka pytań...
Możliwe, że poprzednio trafiłam na dobrego lekarza (prywatnie) dlatego wymagałam od pierszej wizyty więcej niż wypisania recepty.
- przeprowadzic wywiad,
- postawić diagnozę i
-dobrać lekii
-wyjaśniajac ich dzialanie wraz ze skutkami ubocznymi
i zasugerowałam zrobienie tego samego...dr Górska próbowała zadać kilka pytań...
Możliwe, że poprzednio trafiłam na dobrego lekarza (prywatnie) dlatego wymagałam od pierszej wizyty więcej niż wypisania recepty.