Widok

Dobry psychiatra w Gdansku

Szukam w Gdansku dobrego psychiatry , niekoniecznie prywatnego - nie wiem nawet ile kosztuja takie wizyty, choc wiadomo ze z opieka publiczna roznie to bywa , bede wdzieczna za wskazanie mi jakiejs konkretnej osoby
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzieki
wiem ze na fundusz tez oczywiscie sa psychiatrzy ale tez wiem z doswiadczenia jak takie wizyty wygladaja ...dlatego jestem uprzedzona choc oczywiscie jak najbardziej jestem za , wiadomo ze wizyty tez kosztuja
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Temu doktorowi zdecydowanie nie. Raczej tylko zaszkodził. Źle dobrane leki, problemy w kontakcie, ale o tym się już na forum nie pisze. Ale leki dobrał tragicznie. Mogę polecić doktor Górską i Radziemską. Obie przyjmują w NFZ, nie wiem czy prywatnie.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
to jest facet mysle ze okolo 60 , powiem tak przy pierwszej wizycie nagadal;am sie za wszystkie czasy a pozniej to juz w sumie po recepte przychodzilam , mi pomogl i kilku moim znajomym

pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
a co to z lekarz? jakis normalny? nie chcialabym zeby wzial kase i na tym sie skonczylo , wiesz co mam na mysli. a w jakim jest wieku?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
polecam doktoa radziwiłowicza przyjmuje we wrzeszczu na dmowskiego wizyta okolo 120 zeta
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

sklep z pokrowcami, etui do telefonów (22 odpowiedzi)

Witam! Poszukuje dobrego i niedrogiego sklepu z pokrowcami/etui do telefonów w Gdańsku....

Koszykówka (3 odpowiedzi)

Hej. Czy są tu może dziewczyny, które grają w amatorsko w koszykówkę i poszukują osoby do...

Słowackiego 78 (5 odpowiedzi)

Inwestycja Słowackiego 78 powstaje w miejscu, gdzie przez wiele lat funkcjonowała restauracja...

do góry