Widok

Dobry warsztat LPG Gdańsk i okolice - który?

Mam do zagazowania A8 4.2, jaką jaką dobrą instalację i dobrego gazownika możecie mi polecić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chyba Osowa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gazownika w Osowie przy rondzie nie polecam. ...
1. Zagazowany wiele lat temu MATIZ. Instalacja starego typu - wtedy poczytalem ze warto wymienic kolektor bo moze walnac od strzalu w Matizie. Kazalem wymienic. Mialo to kosztowac ok 500PLZ. Zgodzilem sie. Pan stwierdzil ze nie potrzeba - juz przy odbiorze sie o tym dowiedzialem jak byl gotowy. umawialem sie na WYMIANE !
No i po kilku miesiacach ... strzal rozwalil kolektor. Koszt:
- laweta
- Nie sprawne aluto przez kilka dni.
- nowy kolektor
- Pan nie poczul sie w zaden sposob do winy mimo uplywu kilku miesiecy od montazu (gwarancja).
Drugi przypadek - mialem zagazowanego Opla (bylem tez tam bo mieszkam na Osowie) - wymiana filtra.....
Pan nie mial filtra. Wykrecil stary, popukal i zalozyl stary. Skasowal mnie jak za wymiane. Oczywiscie bez paragonu czy faktury.
-tylko czy sie oplaci?
spalnie pb 16-20l,gaz 18-26l/100km,dotego koszt instalacji (stag najlepszy) 2k-6k/pln
Vanos Gdynia Hutnicza
Eko-pal za baninem (miszewo) montują elpigaz, mogę śmiało polecić.
polecam panów na przeróbce tomgaz zakładaja landi renzo moze nie jest najtansze ale bez awaryjne 5lat uzywam bez niespodzianek polecam
Kreno, mają fajnego fachowca

Inne tematy z forum Motoryzacja

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (70 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

Poszukuję dobrego mechanika (59 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś z Was może polecić solidny warsztat w okolicy Banina? Chodzi mi o jakiś...

Mój pierwszy samochód (208 odpowiedzi)

Jestem przed zakupem swojego pierwszego auta. Jaki samochód polecacie? Musi być 5-cio drzwiowy...

do góry