Widok
Dobry weterynarz
Witam,
moja sunia miała niedawno operacje, bo lekarz stwierdzil ze ma zapalenie macicy, kiedy po operacji objawy nie znikły wet. rozlozyl rece i chyba sam nie wie co robic. Czy ktos moglby mi polecic jakiegos dobrego i doswiadczonego weterynarza w gdańsku? Ktoremu nie tylko zalezy na pieniadzach ale przede wszytskim na zdrowiu psa?
moja sunia miała niedawno operacje, bo lekarz stwierdzil ze ma zapalenie macicy, kiedy po operacji objawy nie znikły wet. rozlozyl rece i chyba sam nie wie co robic. Czy ktos moglby mi polecic jakiegos dobrego i doswiadczonego weterynarza w gdańsku? Ktoremu nie tylko zalezy na pieniadzach ale przede wszytskim na zdrowiu psa?
polecam P. Darka Sularza z Żabianki :) ul. Gdyńska 1
tel. 058 557-92-36
chodzę tam od kilku lat z moimi 2 psami :) (wcześniej chodziłyśmy na Obr.Wyb. - psy bały się wysiadać z auta-trzeba było wyciągać je siłą)
teraz sunie same wyskakują z samochodu i biegną do wejścia ;)
bardzo dobrym lekarzem jest też pracująca tam P.Magda(nie pamiętam nazwiska)
dzisiaj jedna z moich psic ma u nich zabieg ucha ;)
tel. 058 557-92-36
chodzę tam od kilku lat z moimi 2 psami :) (wcześniej chodziłyśmy na Obr.Wyb. - psy bały się wysiadać z auta-trzeba było wyciągać je siłą)
teraz sunie same wyskakują z samochodu i biegną do wejścia ;)
bardzo dobrym lekarzem jest też pracująca tam P.Magda(nie pamiętam nazwiska)
dzisiaj jedna z moich psic ma u nich zabieg ucha ;)
Również polecam Kończaka, ja dla mnie rewelacja, leczyłam psa u innego weta zanim trafiłam do Rumii. Przez miesiąc nie postawił trafnej diagnozy a u Kończaka po pół godziny i konsultacji z synem wszystko jasne. Dużym plusem jest fakt ze kasuje z góry za całe leczenie i naprawdę nie jest drogi. U poprzedniego weta zostawiłam około 700 zł u niego za całe leczenie 120 zł .