Widok

Dobry zespół weselny???

Czy ktoś z Was zna jakiś dobry zespół na wesele, najlepiej taki w którym śpiewa i facet i kobieta. Z góry dziękuję.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Do dobre zespołu potrzebny jest nie tylko wokal ale i dobry sprzęt, polecam osobom zakładającym zespoły skorzystanie z perkusji Mapex, my kupiliśmy tydzień temu w Riffie i świetnie się sprawdza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja u siebie na weselu gościłam zespół "No To GRAMY". Tak jak chciałam śpiewa w nim i kobieta i mężczyzna - oboje o anielskich głosach. Po za tym zespół spisuje się świetnie, zabawę prowadzi na prawdę dobrze. :)

Polecam zespół Fatyga z Dzierzgonia. Grali u mnie na weselu. Wesołe chłopaki bardzo pro nastawieni do młodych. POLECAM!!!

Można się spokojnie dogadać. Skontaktuj się, a żałowac nie będziesz. Fajne vokale damsko - męski i fajnie grają robiąc krótkie przerwy.

a jak u nich z cenami?

Na naszym weselu grał zespół PIK. mają wokaz męski i żeński. Każdy niepowtarzalny. Gra i śpiew w ich wykonaniu to coś wspaniałego!

Polecam z czystym sercem Zespół Prestige Sound z Gdańska. Mieliśmy z mężem wesele kilka miesięcy temu, w zespole jest mężczyzna i kobieta - młody duet. Kobieta jest DJ-em a facet gra na klawiszu, śpiewa tak, że ciężko odróżnić piosenki oryginalne od tych które sam śpiewa. W przerwach robią super skecze, oczywiście oczepiny, konkursy i bardzo bogaty repertuar. Śpiewają piosenki zagraniczne, polskie, starsze, nowsze i oczywiście najnowsze polskie disco. Pozdrawiam i polecam wszystkim przyszłym młodym parom :)

Również polecam zespół PIK! Zespół mega fajny, wariaci jakich mało :)
widać ze kochają muzykę i lubią sie bawić. Wesele poprowadzone na 6 z +

miałam wesele w Toruniu w bardzo klimatycznej sali i grał dla mnie świetny zespół PIK, który swojhą muzyką i energią oczarował gości i mnie też. z nimi nie miałam żadnych problemów, bo sprzęt mieli dobry, scenariusz weselny mi odpowiadał i zaśpiewali też piosenki o które bardzo priosilam. są godni polecenia!
Świetną muzykę na naszym weselu grała kapela All Star Band z Gdańska. Zdecydowanie ich polecam! Saksofonista na żywo to się za często w takich zespołach nie zdarza, a tutaj mieliśmy takiego muzyka z prawdziwego zdarzenia. Efekt mega! Dobrze się integrowali z gośćmi, grali przy stolikach, można się było z nimi też dogadać co do w ogóle samego planu prowadzenia wesela. Nie było jakiś niesmacznych zabaw typu a teraz łapiemy się za cycuszki.
Nie mozesz pojac bo sam nie grasz. Synth czy keyboard tez jak kazdy instrument wymaga duuuzo czasu zeby sie nauczyc na tym grac. jak odtwarzasz mida to nie masz wplywu na to co jest grane czyli nie musisz umiec w ogole grac. Styl? lata cwiczen praktyk i nauki. Budowanie wlasnego styla? Godziny pracy. rezultat? Na odtwarzaczu komp sie nie pomyli. Styl? jak sie pomylisz to lipa. Rozumiesz juz różnice?
Ja robie podklady sam. Fakt zabiera to duuuzo czasu ale daje mi to przyjemnosc ze kwalek ktory wykonujemy nie brzmi standardowo a ja mam wpływ na to co gram. Szybciej jest nauczyc muzyków grac, niż sekcja po sekcji wygrywac parapetowi jak to ma iść, a potem jeszcze to zaprogramować tak , ze ja mam wpływ na to jak to jest grane. Czyli jak sie pomyle to lipa :). Nie wyobrażam sobie pajacowania nad automatem. Tak instrument ma możliwość odtwarzania ale ja tą funkcje używam tylko do nauki w domu.
Ja bardzo polecam the good sound bardzo profesjonalni są i świetnie prowadzą zabawę
taki jest tutaj

http://musicproject.wirtualnie.pl/
a jakie mieli ceny? bo zespół jest spory.
U mnie grał też podobny skład zespół nazywa się The Good-Sound, fajnie grają, bardzo dobry mieli kontakt z gośmi.

http://www.wesele-muzyka.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam zespół Mako Band. Nie są z trójmiasta ale nie ma problemu, żeby dojechali. Świetny zespół - muzycznie profesjonalni, personalnie - bardzo sympatyczni ludzie. Zespół 5cio osobowy z wokalem damskim i męskim.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam zespół muzyczny Euphoria, młody skład ale prowadzą bardzo ciekawe imprezy. Wokalistka ma bardzo ładną barwę głosu, a do tego jest też głos męski (zespół 3 osobowy). Telefon kontaktowy to: 519-636-378
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecamy KrukDuo - cudowne glosy, aranzacje. Stworzyli niesamowita atmosfere zarowno podczas slubu jak i wesela. Przede wszsytkim profesjonalizm i pasja! Zarowno my jak i goscie bylismy zachwyceni!
Zespół muzyczny Tomart - polecam!
Rewelacyjny wokal!

www.tomart.com.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry