Widok

Docelowa szerokość ul.Pszennej

Postanowiłem utworzyć bloga na temat informacji przestrzennej w Baninie pod kątem własności gruntów i planu zagospodarowania przestrzennego.

Pierwszy post jest na temat ulicy Pszennej i jej zarezerwowanej szerokości 15 m ! w charakterze działki drogowej na której może znaleźć się chodnik i odwodnienie

Oświetlenie na Pszennej jest pierwszym krokiem w kierunku poszerzenia tej ulicy uwzględniając swobodne mijanie samochodów oraz chodnik. Niestety dalej pozostają pytania związane z budżetem i czasem. Mam nadzieję, że post ożywi dyskusję na forum i będzie podstawą do odpowiednich pytań i możliwości gminy i sołectwa pod kątem realizacji przedsięwzięcia.Zapraszam do lektury.

https://gisbanino.blogspot.com/b/post-preview?token=5ODJL0wBAAA.zyyJsH_2tCMO0wXq_coWsw.y6Vfg0YTZMJg4vBEhooGSg&postId=5234333659998218678&type=POST#!/2015/03/g.html
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
Poprawny adres to
http://gisbanino.blogspot.com/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jesli w planach jest poszerzenie tej ulicy to konieczne sa spowalniacze!!!!!!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam sie z powyzszym. Tylko niech to beda porzadne, szerokie, duze spowalniacze. Nie takie cos jak zrobili na Ksiezycowej.
Warto tez pomyslec o wprowadzaniu skrzyzowan rownorzednych.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie no nie mogę tego czytać. Ludzie dlaczego wyrazacie swoje zdanie na głupim forum, a nie na spotkaniach z przedstawicielami władz?

Pisać tutaj co byście chcieli to sobie możecie, ale nic z tego nie wyniknie!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Forum. To takie miejsce gdzie można rozładować emocje.
Jak widać bardzo potrzebne.
I bardzo proszę nie zabierać nie krytykować i nie obrażać.
Albo niech zostanie po staremu.
To tak kojąco wpływa na mój rozedrgany organizm.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
''to baczcie,iż biegłość rozumu z pisma pochodzi. A pismo proste ludzi k rozumu przywodzi''.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry