Widok

Dojazd

Witam:)
Czy mógłby mi ktoś wskazać gdzież wspólnie ze swoim dream teamem;) mam się skierować po opuszczeniu pociągu na stacji "Gdańsk Wrzeszcz", aby dojść do przystanku bądź też dworca we Wrzeszczu? Wyszukałem połączenia z Gdańska Wrzeszcza do Przodkowa, ale nie wiem gdzie właściwie jest przystanek we Wrzeszcu (tzn. na jakiej ulicy go szukać?). Z góry dzięki za pomoc:)

I jeszcze jedno. Do której trzeba się zgłosić w bazie rajdu? Słyszałem, że do 16:00, ale pewien nie jestem... Można później? Startujemy w trasie pieszej.

Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi:)
Do zobaczenia na trasie!:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki za pomoc:)

Trochę się boję, że autobusy będą przeżywały oblężenie, ale się będę rozpychał łokciami jak co;) Wybaczcie te zagranie nie fair play - to jedyne, na jakie sobie pozwolę:D
Witam
Obecnie przystanek PKS w Gdańsku Wrzeszczu znajduje się obok przystanków ZTM Gdańsk.
Tak jak napisał TJ wychodząc z budunku dworcowego pierwsze trzy perony od lewej to komunikacja miejska a peron najbardziej po prawej (najbliżej budynku z czerwonej cegły) to przystanek PKS. W linii prostej od wyjścia z dworca jakieś 50 m.
Pozdrawiam

Karol
Bjarni napisał(a):

> Czy mógłby mi ktoś wskazać gdzież wspólnie ze swoim dream
> teamem;) mam się skierować po opuszczeniu pociągu na stacji
> "Gdańsk Wrzeszcz", aby dojść do przystanku bądź też dworca we
> Wrzeszczu?

po wyjściu z przystanku PKP Wrzeszcz wysiadasz na stronę zachodnią (jak przyjedziesz z kierunku Tczew to wychodzisz na lewo) i po 50 m po prawej stronie jest PKS (przystanek) . W razie wątpliwości zapytaj na miejscu. Wrzeszcz nie ma oddzielnego dworca PKS. (w Gdańsku Głównym jest oddzielny, ale stamtąd o ile wiem dłużej jedzie bus do Przodkowa).

> I jeszcze jedno. Do której trzeba się zgłosić w bazie rajdu?
> Słyszałem, że do 16:00, ale pewien nie jestem... Można później?
> Startujemy w trasie pieszej.

Leniu ;). Punkt 12 komunikatu startowego:
20 października 2006 (piątek)
• od 16.00 przyjmowanie uczestników w Bazie Rajdu,
• 17.00 - 20.00 praca Sekretariatu Rajdu - trasy piesza i mieszana,
• 20.45 uroczyste otwarcie Rajdu,
• 21.00 start trasy pieszej i mieszanej (etap pieszy),

zgłaszasz się w godzinach pracy sekretariatu.
powodzenia ;)

metry
;)