Widok
to może postaraj się żeby ona się nie nudziła...
dobrze jest czasem wyjść z inicjatywą... ale nie gadaniem tylko czynem... gadać potrafią prawie wszyscy a robić... niewielu...
dlaczego ona cię nudzi? a pomyślałeś czy ty jej nie nudzisz?
kij ma dwa końce jak się jednym końcem wymachuje to drugim można oberwać...
:o))
dobrze jest czasem wyjść z inicjatywą... ale nie gadaniem tylko czynem... gadać potrafią prawie wszyscy a robić... niewielu...
dlaczego ona cię nudzi? a pomyślałeś czy ty jej nie nudzisz?
kij ma dwa końce jak się jednym końcem wymachuje to drugim można oberwać...
:o))
Mężczyzna to Twój skarb, więc... zakop go w ogródku. :o)))
Tez tak mam ... sam nie wiem dlaczego.
Długo zastanawiałem się co mnie tak bardzo pociąga w dojrzałej kobiecie .... i chyba wszystko.
Gesty dojrzałej kobiety, jej ruchy, sposób wysławiania się, styl ubierania, ciało ...
Strasznie mnie to fascynuje i bardzo chciałbym przeżyć miłej chwile z dojrzałą kobietą, może kiedyś będzie mi to dane :)
Długo zastanawiałem się co mnie tak bardzo pociąga w dojrzałej kobiecie .... i chyba wszystko.
Gesty dojrzałej kobiety, jej ruchy, sposób wysławiania się, styl ubierania, ciało ...
Strasznie mnie to fascynuje i bardzo chciałbym przeżyć miłej chwile z dojrzałą kobietą, może kiedyś będzie mi to dane :)
może to, że nie są durnowate, nie chichoczą bez sensu, potrafią jeść nożem i widelcem a jeśli jedzą palcami (np krewetki) to nie upaprzą się od ucha do ucha i robią to apetycznie i seksownie, może to, że można z nimi porozmawiać na wiele różnych tematów, o sztuce, o o życiu, o różnych innych sprawach o których dwudziestolatki nie mają pojęcia... a może po prostu trzydziestolatka jest bardziej kobiecą kobietą niż niejedna dwudziestka?
pomijając oczywiście fakt że większe szanse na to że taka trzydziestka będzie wiedziała czego chce w łóżku... w przeciwieństwie do młodej siksy (nie uogólniam... nie wszystkie są tępe)
kto wie...
:o)
pomijając oczywiście fakt że większe szanse na to że taka trzydziestka będzie wiedziała czego chce w łóżku... w przeciwieństwie do młodej siksy (nie uogólniam... nie wszystkie są tępe)
kto wie...
Marrgo zna się na upodobaniach młodszych mężczyzn:) Wszystko co napisała jest niestety prawdą:( Niestety ponieważ sam tego doświadczyłem będąc z niewiele starszą kobietą..Niewiele tzn 5lat. W nikim nie byłem tak zakochany i do żadnej nie czułem tego czegoś. Z taką kobietą można porozmawiać o wszystkim, czuć się bezpiecznie, liczyć na nią i czerpać przyjemność z jej kobiecości, nawet z tego jak stawia kroki.
Hmmmm.... Jak widać lata nie idą w parze z mądrością, skąd takie zaściankowe i ograniczone poglądy? Może wynikają z niskiej samooceny, a może z tego, że Twój mąż/ partner poszedł sobie do 20 latki? Nie wiem nie jestem psychologiem, jednak w każdym wieku ludzie powinni pamiętać jednym o NIE SZUFLADKOWANIU INNYCH, Ty napisałaś, że niewszystkie są takie, ale chyba tylko po to, żeby uniknąć krytyki. Wiem, ze jest takie powiedzenie "głupi się obrazi, inteligentny zrozumie", ale tylko wyrażam swoją opinie. Pozdrawiam.
Witaj :)))
Chętna :)
Gadanie... Nie mówię, że kobiety nie są jak wino, ale proszę nie generalizować. To najwidoczniej takie upodobanie i już... Nie wszystko da się wytłumaczyć. Lecz nie każda 20 latka jest jak pustak!! To, że jedna jest głupia nie znaczy, że cała reszta społeczeństwa.. Wartości człowieka nie określa umiejętność jedzenia krewetek...
aaaaa... bo mnie wkurzają tacy co to szukają "dojrzałej kobiety" s****y taty... dojrzałej kobiety... akurat... co taki smark może sobie myśleć? czego oczekuje? co mu się tam w tej głowiźnie roi? nie wierzę żeby smarkaczowi młodszemu od moich synów podobały się kobiety w moim wieku... szukają sponsorek czy jak? a może naiwnej baby co da się wyciurlać z d...y i kasy? a może po prostu potrzebują mety żeby się gdzieś cieplutko zahaczyć i mieć wszystko w jednym? nie nie... sorka ale ja w miłość nie wierze... miłość międzypokoleniową...
Tobie tylko chodzi o odskocznie od związku w którym tkwisz.?To przykre bo z tego co wyczytałam to twój staż jest niewielki...Przykro mi to pisać ale jesteś jak mój brat,człowiek dojrzały wiekiem ale nie duchem...Bzykać tak i sobie dobrze robić a reszta co tam...da się no nie?... nie pozdrawiam ale życzę abyś jak najszybciej dorósł ....
Tylko kobieta, która nie zna poczucia własnej wartości odpowie na takie ogłoszenie. Jak sypiać to z singlem i to takim, który bardzo się podoba. Na bezrybiu i rak ryba, co? Lubisz masmix zamiast masła albo wyroby czekoladopodobne? A możesz piszesz to z myślą o kobietach z połową mózgu, brakach w uzębieniu i 200 kg żywej wagi? Czyżbyś był żonaty i tak Cię to gryzie, co? Nie używam czyiś szczoteczek do zębów, golarek, szczotek do włosów i pilników do paznokci. To obrzydliwe i dość niebezpieczne w dobie AIDS. Lubisz zjadać okruszyny z cudzego stołu? Ja nie czuję się kimś, kto tylko na to zasługuje
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
Mam prawo czuć się zniesmaczona, gdy widzę kolejne tego typu ogłoszenie Nie byłoby dyskusji, gdyby autor wątku umieścił je we właściwym miejscu, czyli w dziale ogłoszeń. Szuka kochanki? Niech sobie szuka. W dziale ogłoszeń są anonse pań z bardzo różnymi upodobaniami i hierarchią wartości. Jeżeli ktoś nie odróżnia forum od działu ogłoszeń, to niech się dziwi komentarzom, bo one będą. Po to jest forum. A ja jako użytkowniczka nie muszę podzielać gustów i opinii tego typu osób. Ocena przez pryzmat moich wartości Cię zdziwiła? A czyimi wartościami mam się kierować? Twoimi, zgromadzeń religijnych, koleżanki? Nie należę do osób, które boją się wyrazić swoje zdanie. Dopóki nie używam wulgarnych słów, nie mieszam nikogo z błotem, będę to robić
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
Ogólnie ciekawa kwestia. Mam 20 pare lat i też coraz częściej interesują mnie bardziej dojrzałe kobiety.
http://dokumentalia.pl/
http://dokumentalia.pl/