Widok
Mam prawo czuć się zniesmaczona, gdy widzę kolejne tego typu ogłoszenie Nie byłoby dyskusji, gdyby autor wątku umieścił je we właściwym miejscu, czyli w dziale ogłoszeń. Szuka kochanki? Niech sobie szuka. W dziale ogłoszeń są anonse pań z bardzo różnymi upodobaniami i hierarchią wartości. Jeżeli ktoś nie odróżnia forum od działu ogłoszeń, to niech się dziwi komentarzom, bo one będą. Po to jest forum. A ja jako użytkowniczka nie muszę podzielać gustów i opinii tego typu osób. Ocena przez pryzmat moich wartości Cię zdziwiła? A czyimi wartościami mam się kierować? Twoimi, zgromadzeń religijnych, koleżanki? Nie należę do osób, które boją się wyrazić swoje zdanie. Dopóki nie używam wulgarnych słów, nie mieszam nikogo z błotem, będę to robić
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
Tylko kobieta, która nie zna poczucia własnej wartości odpowie na takie ogłoszenie. Jak sypiać to z singlem i to takim, który bardzo się podoba. Na bezrybiu i rak ryba, co? Lubisz masmix zamiast masła albo wyroby czekoladopodobne? A możesz piszesz to z myślą o kobietach z połową mózgu, brakach w uzębieniu i 200 kg żywej wagi? Czyżbyś był żonaty i tak Cię to gryzie, co? Nie używam czyiś szczoteczek do zębów, golarek, szczotek do włosów i pilników do paznokci. To obrzydliwe i dość niebezpieczne w dobie AIDS. Lubisz zjadać okruszyny z cudzego stołu? Ja nie czuję się kimś, kto tylko na to zasługuje
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
aaaaa... bo mnie wkurzają tacy co to szukają "dojrzałej kobiety" s****y taty... dojrzałej kobiety... akurat... co taki smark może sobie myśleć? czego oczekuje? co mu się tam w tej głowiźnie roi? nie wierzę żeby smarkaczowi młodszemu od moich synów podobały się kobiety w moim wieku... szukają sponsorek czy jak? a może naiwnej baby co da się wyciurlać z d...y i kasy? a może po prostu potrzebują mety żeby się gdzieś cieplutko zahaczyć i mieć wszystko w jednym? nie nie... sorka ale ja w miłość nie wierze... miłość międzypokoleniową...
:o)
:o)
Mężczyzna to Twój skarb, więc... zakop go w ogródku. :o)))
Tobie tylko chodzi o odskocznie od związku w którym tkwisz.?To przykre bo z tego co wyczytałam to twój staż jest niewielki...Przykro mi to pisać ale jesteś jak mój brat,człowiek dojrzały wiekiem ale nie duchem...Bzykać tak i sobie dobrze robić a reszta co tam...da się no nie?... nie pozdrawiam ale życzę abyś jak najszybciej dorósł ....