Widok

Dojrzala Kobieta

Towarzyskie Cisowa Temat dostępny też na forum:
Witam
Mam 33 lata i jestem zonaty,kusza i intryguja mnie dojrzale kobiety w wieku 37-50 lat.
Chodzi mi po glowie poznanie takiej kobiety,co o tym myslicie?
A moze jest jakas odwazna kobieta?
Moj adres malgdy@o2.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
chetnie zaopiekuje sie zona jak jej nie doceniasz,ile ma wiosenek?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam prawo czuć się zniesmaczona, gdy widzę kolejne tego typu ogłoszenie Nie byłoby dyskusji, gdyby autor wątku umieścił je we właściwym miejscu, czyli w dziale ogłoszeń. Szuka kochanki? Niech sobie szuka. W dziale ogłoszeń są anonse pań z bardzo różnymi upodobaniami i hierarchią wartości. Jeżeli ktoś nie odróżnia forum od działu ogłoszeń, to niech się dziwi komentarzom, bo one będą. Po to jest forum. A ja jako użytkowniczka nie muszę podzielać gustów i opinii tego typu osób. Ocena przez pryzmat moich wartości Cię zdziwiła? A czyimi wartościami mam się kierować? Twoimi, zgromadzeń religijnych, koleżanki? Nie należę do osób, które boją się wyrazić swoje zdanie. Dopóki nie używam wulgarnych słów, nie mieszam nikogo z błotem, będę to robić
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ty lubisz sypiać z singlami a ktoś inny lubi masmix.
Trzeba się z tym pogodzić, że nie wszyscy lubią to samo co ty.

Za bardzo patrzysz przez pryzmat swojej osoby. Może i znasz swoje poczucie wartości ale nie oceniaj jej u innych.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tylko kobieta, która nie zna poczucia własnej wartości odpowie na takie ogłoszenie. Jak sypiać to z singlem i to takim, który bardzo się podoba. Na bezrybiu i rak ryba, co? Lubisz masmix zamiast masła albo wyroby czekoladopodobne? A możesz piszesz to z myślą o kobietach z połową mózgu, brakach w uzębieniu i 200 kg żywej wagi? Czyżbyś był żonaty i tak Cię to gryzie, co? Nie używam czyiś szczoteczek do zębów, golarek, szczotek do włosów i pilników do paznokci. To obrzydliwe i dość niebezpieczne w dobie AIDS. Lubisz zjadać okruszyny z cudzego stołu? Ja nie czuję się kimś, kto tylko na to zasługuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czasami lepiej umyć żęby używaną szczoteczką niż w ogóle nie myć.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
brawo amaranth!!! genialne porównanie...
:o)
Mężczyzna to Twój skarb, więc... zakop go w ogródku. :o)))
Robert: prostytutki w tym wieku też są aktywne" zawodowo":-D Prześpij się z taką i wracaj do żony. Jak się nie ma co się lubi, to się lubi, co się ma. Dla mnie żonaty facet jest jak używana szczoteczka do zębów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja Ciebie lubię :)))
no mówiłam że Ci lubię... już dawno mówiłam (pisałam)
to prawda. niepotrzebnie skupiamy sie na czyms innym zamiast docenić to co mamy w tej chwili. moze byc tak ze to co teraz mamy juz nigdy nie wróci i nie dostaniemty drugiej szansy zeby z tego skorzystac.
i o to się rozchodzi:) Moja żona jest 10 lat młodsza ode mnie, to i za młodszą się oglądam, czyli za żoną
nie no... w moim wieku facet starszy o 10 lat mógłby "nie nadążyć" ale tak ze 3 do 5 to tak... przynajmniej zawsze oglądałby się za młodsza.. czyli za mną... hehehe
:o))
Zawsze powtarzam, że facet MUSI być od kobiety starszy o 10 lat - wtedy taki związek ma sens.
aaaaa... bo mnie wkurzają tacy co to szukają "dojrzałej kobiety" s****y taty... dojrzałej kobiety... akurat... co taki smark może sobie myśleć? czego oczekuje? co mu się tam w tej głowiźnie roi? nie wierzę żeby smarkaczowi młodszemu od moich synów podobały się kobiety w moim wieku... szukają sponsorek czy jak? a może naiwnej baby co da się wyciurlać z d...y i kasy? a może po prostu potrzebują mety żeby się gdzieś cieplutko zahaczyć i mieć wszystko w jednym? nie nie... sorka ale ja w miłość nie wierze... miłość międzypokoleniową...

@marrgo - doskonałe podsumowanie
o... jeszcze jeden co mamy szuka...
21 letni chłopak pozna dojrzała kobietę okolice trójmiasta
email: bombelll5@o2.pl
Tobie tylko chodzi o odskocznie od związku w którym tkwisz.?To przykre bo z tego co wyczytałam to twój staż jest niewielki...Przykro mi to pisać ale jesteś jak mój brat,człowiek dojrzały wiekiem ale nie duchem...Bzykać tak i sobie dobrze robić a reszta co tam...da się no nie?... nie pozdrawiam ale życzę abyś jak najszybciej dorósł ....
Moim skromnym zdaniem :-)) wiek nie ma tu, nic do rzeczy, liczy się, no właśnie :-)). Młodsi panowie marzą o dojrzałych kobietach, to nic zprośnego. Spróbujcie, a sami ocenicie, jak to naprawdę jest, być ze starszą kobietą. Mój wiek to 31, a mojej znajomej to 49 wiosenek. Pozdrawiam
I jak widać podobny wątek też poszedł w niepamięć :(