Widok

Dojrzala Kobieta

Towarzyskie Cisowa Temat dostępny też na forum:
Witam
Mam 33 lata i jestem zonaty,kusza i intryguja mnie dojrzale kobiety w wieku 37-50 lat.
Chodzi mi po glowie poznanie takiej kobiety,co o tym myslicie?
A moze jest jakas odwazna kobieta?
Moj adres malgdy@o2.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
dojrzała brzoskwinka, szybko puszcza sok, i staje sie zwiędłą lepiącą się brzoskiwką która przyczepia sie do wszystkiego i a jak sie juz taka ugryzie to wlazi miedzy zebami, i trzeba sie na prawde natrudzic zeby sie jej pozbyc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
... ale że młody misio ma być do dokarmiania opieki etc... , czy jak bo ja za bardzonie rozumiem jak ma się pojęcie emocje macierzyńsie do relacji dojrzała kobieta - młody meżczyzna ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapraszam do rozmowy:) Jaki wiek rozumiesz pod pojęciem Młody Misio?
a ja bym chciała poznać takiego młodegi misia:)) budzą się we mnie uczucia macierzynskie .
Heh, no myślę, że są portalne społecznościowe, na których na pewno łatwiej znajdziesz brzoskwinkę, niż tu, na forum Trójmiasta :P. Albo włącz sobie Red Tuba :P.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie powiedziałam że każda dwudziestolatka jest idiotką... i nie czepiaj się krewetek... to tylko przykład... nie sedno sprawy
:o)
Mężczyzna to Twój skarb, więc... zakop go w ogródku. :o)))
Skoro Ty się w tym specjalizujesz i wystarcza Ci "walenie se gruchy" to ok. Podziwiam za szczerość, wytrwałość i wyobraźnie "możesz mieć każdą".- śmiech.
Ja mam sobie zwalić gruchę?Baranie?
Gadanie... Nie mówię, że kobiety nie są jak wino, ale proszę nie generalizować. To najwidoczniej takie upodobanie i już... Nie wszystko da się wytłumaczyć. Lecz nie każda 20 latka jest jak pustak!! To, że jedna jest głupia nie znaczy, że cała reszta społeczeństwa.. Wartości człowieka nie określa umiejętność jedzenia krewetek...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
zwal se gruche baranie
trzydziestoparolatka ja tez chetnie Ciebie zobacze:P
Moze wreszcie ktos sie do mnie odezwie:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
sorki!!!marzyciel To dotyczyło Roberta !!!
Krasnoludka coś Ci się chyba zabłądziło... to nie ten temat...
:o))
Mężczyzna to Twój skarb, więc... zakop go w ogródku. :o)))
Yy..a ja jestem dojrzałym facetem i mam młodszą żone? Chyba mi się fora pomyliły, albo Pani.
odważny jesteś z tym mail'em ,wyobraż sobie w Trójmieście jest cudowny dojrzały facet ,też ma młodszą żonę - tak się jej boi ,iż nie można wysłać mail'a bo dostał by po..........,i jeszcze mu zabiera kasę żeby nie mógł dzwonić.!
Napisałem swojego maila i się zastanawiam czy dobrze zrobiłem. Hmm..raz się żyje. Nie będę więcej wchodził na forum. Jestem szczery a niektórzy to wykorzystują:(
Proszę marzycieltozle@wp.pl
też jestem dojrzałą kobietą,dzięki młodzieńcy nobilitujecie mnie ,bo ostatnio spotkałam cudownego faceta - rówieśnika nie bardzo mnie chce(pokemonem nie jestem)
Marzyciel - dawaj meila :)
No..tak umiejętność czytania i pisania to już dużo:)