Widok

Dojrzala Kobieta

Towarzyskie Cisowa Temat dostępny też na forum:
Witam
Mam 33 lata i jestem zonaty,kusza i intryguja mnie dojrzale kobiety w wieku 37-50 lat.
Chodzi mi po glowie poznanie takiej kobiety,co o tym myslicie?
A moze jest jakas odwazna kobieta?
Moj adres malgdy@o2.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wystraczy potrafić czytać zarówno literki jak i cyferki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak to ta sama osoba. Brawa dla "Rut". Pozdrawiam i zastanawiam się jakim to trzeba być bystrym człowiekiem:)
Jak wino i Marzyciel to ta sama osoba :)
lubię cyfry i litery
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tylko grzecznie poprosiłem:) Może i jestem "młody", ale nie mam 16lat żeby kręciły mnie zdjęcia:) Chciałem Cie tylko zobaczyć..nie..chcesz wysłać więc to szanuję :)
hahahahaahha jasne
już Ci ślę moje własne prywatne fociaki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ok widzę, że muszę być "brutalny" :) Czy mogę sam ocenić Twoją atrakcyjność i poprosić o kilka zdjęć na maila?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Muszę to sprawdzić czy się oglądają. Naprawdę.

A w swoją atrakcyjność (?) nigdy nie wierzyłam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Napisałem coś..niezwykłego? :P Nadal nie wierzysz w swoją atrakcyjność? Wydaje mi się, że jesteś bardzo kobieca. Nie myśl, że Cie podrywam tylko coś..mi mówi, że właśnie należysz do tych kobiet za którymi ciężko się nie obejrzeć:) Możliwe, że nawet o tym nie wiesz, ale tak jest.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Marzyciel - norrrrrrrrrrrrrrrrmlanie mnie zadziwiasz. :)

Ale chyba fajnie że sątacy faceco na świecie :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Marrgo zna się na upodobaniach młodszych mężczyzn:) Wszystko co napisała jest niestety prawdą:( Niestety ponieważ sam tego doświadczyłem będąc z niewiele starszą kobietą..Niewiele tzn 5lat. W nikim nie byłem tak zakochany i do żadnej nie czułem tego czegoś. Z taką kobietą można porozmawiać o wszystkim, czuć się bezpiecznie, liczyć na nią i czerpać przyjemność z jej kobiecości, nawet z tego jak stawia kroki.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
może to, że nie są durnowate, nie chichoczą bez sensu, potrafią jeść nożem i widelcem a jeśli jedzą palcami (np krewetki) to nie upaprzą się od ucha do ucha i robią to apetycznie i seksownie, może to, że można z nimi porozmawiać na wiele różnych tematów, o sztuce, o o życiu, o różnych innych sprawach o których dwudziestolatki nie mają pojęcia... a może po prostu trzydziestolatka jest bardziej kobiecą kobietą niż niejedna dwudziestka?
pomijając oczywiście fakt że większe szanse na to że taka trzydziestka będzie wiedziała czego chce w łóżku... w przeciwieństwie do młodej siksy (nie uogólniam... nie wszystkie są tępe)
kto wie...
:o)
Mężczyzna to Twój skarb, więc... zakop go w ogródku. :o)))
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
to że jestem lepsza w łóżku niż dwudziestolatka to wiem :D
ale to nie znaczy że każdy 26latek wybierze mnie a nie te młodszą

cały czas chodzi mi o to, co ich (tych facetów) pociąga tak naprawdę w starszych od siebie kobietach, co konkretnie
No w Twoim wieku powinnaś to już wiedzieć:P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
no dobrze - dwudziestolatki są lepsze bo młodsze :)
to by było na tyle.

ale nadal nie rozumiem faceta który wybiera trzydziestoparolatkę do łóżka zamiast dwudziestoparolatki sam mając lat np 26.
I to mówi kobieta po 30? :-D
Joe - jak WSZYSTKO ?

przecież dwudziestolatki są lepsze ( tak mi się zdaje)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wszystko ...

Zazdroszczę facetowi :)
aha
tak to widzicie no ok
skoro to ciacho było desperatem to ciekawe jak wy wyglądacie :P

a tak na poważnie - pytałam tych panów, którzy twierdzą, że pociągają ich właśnie starsze kobiety. ja nie mówię tu o chorych skrajnościach gdzie różnica wynosi lat kilkanaście.
starszą to ja mogę przytulic ale przytulić i tylko starszą o rok maksymalnie a ten małolat to nie złym desperatem był skoro na starszą się porwał bo pewnie i tak był pewien że mu nie odmówi hm.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Widocznie mial trudne dziecinstwo i chce jeszcze possac cycusia mamusi
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1