Widok
Dolina Potęgowska
\"Dolina Potęgowska\" to osiedle, które powstaje w dynamicznie rozwijającej się, zachodniej części Gdańska. Najbliższą okolicę cechują wciąż sielski krajobraz z licznymi pagórkami. Niedaleko znajduje się również jezioro Jasień.
W ramach inwestycji planuje się realizację siedmiu domów mieszkalnych. Pięciokondygnacyjne budynki zostaną wyposażone w windy, zaś w podziemiach powstaną hale ...
przeczytaj więcej o inwestycji
W ramach inwestycji planuje się realizację siedmiu domów mieszkalnych. Pięciokondygnacyjne budynki zostaną wyposażone w windy, zaś w podziemiach powstaną hale ...
przeczytaj więcej o inwestycji
hmmmm...
Myślę że trzeba dać czas developerowi na rozbudowę to jest dopiero pierwszy blok i okolica jest oddalona od centrum ale trzeba popatrzeć do okoła dużo developerów sie buduje i rozbudowywana jest obwodnica niedaleko powstaje Biedronka więc wydaje mi się że źle nie jest, jeśli chodzi o dojazd to co się dziwić że jest kiepski skoro jeźdźa tamtędy ciężarówki z kaflami do chodników i kostką brukową.....Ale poprzednia opinia daje do myślenia. Myślę że teraz developer powinien zrobić coś aby następne opinie były lepsze:)
budowa jak budowa
przy roztopach było sporo błota, ale chyba maja tam robic tam jakąś drogę. Z resztą budowa jak budowa po co robic teraz droge, skoro i tak dojezdza na nia cieżki sprzęt, który wszystko rozjedzie zanim ludzie zdarzą się wprowadzić. Ogólnie to tam w pobliżu Armii Krajowej jest jeszcze kilka następnych budów, więc w większą infrastrukturę samo miasto też będzie pewnie inwestować.
Zanim kupisz radzę się zastanowić.
Kupiłam mieszkanie u tego dewelopera już jakiś ponad rok temu. do dnia dzisiejszego nie można się wprowadzić, gdyż nie ma odbiorów technicznych. Choć z tego co czytałam pierwszy podany termin przez dewelopera na zakończenie budowy to marzec 2011, a odbiór mieszkań miał być najpóźniej do czerwca 2011. Na dzień dzisiejszy nie wiadomo kiedy dojdzie do faktycznego odbioru technicznego i kiedy wreszcie można będzie się wprowadzić, co z tego że można wykończyć mieszkanie jak nie można w nim zamieszkać.
Deweloper niby sprawdzony, niby bardzo dobry i co z tego...
Deweloper niby sprawdzony, niby bardzo dobry i co z tego...
zdecydowanie odradzam
mieszkanie zostało kupione ponad rok temu, do tej pory brak jest odbiorów technicznych, chociaż umowa przewiduje jako ostateczny termin czerwiec 2011!!!!! wprawdzie mieszkania zostały wydane warunkowo do wykończenia, ale co z tego jak po ich wykonczeniu zaczely sie pojawiac awarie calkowicie rujnujace wykonczenie. Od momentu zgloszenia awarii wykonawca zwlekal prawie dwa tygodnie zanim raczyl sie zjawic i stwierdzic ze faktycznie zalewa mieszkania - zenada!!!!!nikomu nie polecam tej inwestycji!!!!
Zgadzam się. Blok za kilka lat zapadnie się. Tam są zwyczajne bagna (stąd tyle błota) . Pierwszy inwestor nie dostał zgody na budowę bloków- na tym terenie mogła być tylko zabudowa jednorodzinna. Sprzedał ziemię obecnemu inwestorowi, który jakimś cudem uzyskał zgodę na rozpoczęcie budowy. Nie można było nawet stropów wylać, bo wszystko zapadało się w ziemię, więc postawiono słupy a na nich płyty.Dopiero na tych płytach udało się blok postawić.Jak długo taka konstrukcja wytrzyma?
Jeżeli kupiliście tam mieszkania to wysoko je ubezpieczcie, bo z czasem ściany będą pękać, a jak budynek zapadnie się to zostaniecie bez dachu nad głową.
Jeżeli kupiliście tam mieszkania to wysoko je ubezpieczcie, bo z czasem ściany będą pękać, a jak budynek zapadnie się to zostaniecie bez dachu nad głową.