Widok

Dom Moich Marzeń

Dzień dobry,czy jest ktoś z Państwa kto kupił mieszkanie u tego dewelopera,etap III?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak ja kupiłem w III etapie, a co ma Pani jakieś informacje, czy Pani też kupiła w III etapie ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To ten sam deweloper co budował osiedle marzenie... . Unikajcie jak ognia. Zamknął poprzednią firmę i nie odbiera tel.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

nie kłam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zamknął ? Kiedy ? Wyglądają na takich.

A ten p. Maciej jakiśtam, który reprezentuje firmę może śmiało stawać w szranki z młodym Morawieckim o trofeum pinokia.

Każdy kto miał z nimi kontakt tak o nich mówi.
Czy mógłbym się jakoś z Panią skontaktować odnośnie domu na osiedlu nowe banino?

Tak ale w starym Baninie

Z domu marzenie na ulicy Kubusia odpadła elewacja .

Najgorszy developer w Baninie. Czekam juz rok na odbiór mieszkania i gó......za przeproszeniem. Prosze sobie poszukać na tym forum wątku o nich zobaczy Pani co ludzie piszą jak musza spłacac kredyt za cos czego nie posiadja lub sprzedali mieszkanie a teraz wynajmuja bo nie mają gdzie mieszkać. Ile spraw w sądzie jak olewja klientów. Wpłac kase i zapomij ,że będą współpracowaź. Owszem na początku kilkanaście osób kupiło mieszkania ale pozostali sa w czarnej d.....e za przeproszeniem.!

https://forum.trojmiasto.pl/Nowe-Banino-t749028,4,12.html

Inne tematy z forum Banino

edukacja domowa (80 odpowiedzi)

Czy ktoś w Baninie prowadzi edukację domową swoich dzieci?

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Banino Osiedle Rodzinne (4 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co oznaczaja wysprejowane znaki pomarańczowej farba na ulicy ?

do góry