Widok

Dom seniora w Baninie

Mam 90 letniego dziadka i chcę go oddać do domu seniora w Baninie.Dziadek jest w miarę samodzielny i komunikatywny.Proszę o opinie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10
Polecam, dobra opieka ,empatia, higiena. Prowadzą to ludzie z sercem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
A klientami są ci bez serca i bez jaj
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 21

Samodzielny, komunikatywny ....
Czy na pewno nie ma szans na miejsce przy swojej rodzinie?
Jaki ten dom by nie był, nawet najlepszy ...
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 4

smutne :( starszy człowiek z dala od rodziny a z drugiej strony ma zajęcie w domu Seniora,ludzi wokół siebie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Spoko. Oddawaj. Starsi ludzie to tylko same problemy.
My naszego dziadka też chcieliśmy oddać ale za wczasu mu sie zeszło z tego swiata.
Dzisiaj takie czasy że jak pies jest chory to go sie usypia w sumie starszych ludzi tez by można.

Na poważnie to czym tobie ten człowiek zawinił że chcesz go jak zwierze wyrzucić. Całe życie pewnie dbał a teraz w zamian dobra rodzina odda jak niechcianego kundla.
Katolicy
Lepiej od razu wezcie go na wycieczke w jedna strone do Holandii przynajmniej bedzie mniej sie męczył.

Polecam poogladać reportaże na temat domów niespokojnej starości. Było nawet na Uwaga Tvn całkiem niedawno.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 21

Wszystko ładnie....ale nie zawsz tak jest....Nie zawsze oddaje sie jak psa bo stary.Ja swojego ojca oddałabym chocby już.Całeżycie niszczył moją matkę,damski bokser,był niedobry,gnębił nas wyzywał od najgorszych.A teraz co....początki Alzheimera,starszy pan,wyglądający jak staruszek,każdy spojrzy i pożałuje,o jaki miły starszy Pan.Nikt nie wie jakim był kanalia i jaki jeszcze potrafi być.Łatwo oceniać oddających.Czasem warto nic nie mówić nie znając historii.
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sama sobie to wybrałaś na ojca. Wszystko jest po coś. Widocznie masz do odrobienia wybaczenie. podziekuj mu za to że jest i wybacz bo Ci pomogł.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 37

Jak się wybiera rodziców? Może ktoś niepotrzebnie męczy się z rodzicami alkoholikami, a mógłby spokojnie wybrać sobie jakichś bogaczy i żyć jak pączek w maśle?! Proszę uchylić rąbka tajemnicy! :)
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 2

Samo życie, tyle żalu i cierpienia.Słuszna decyzja!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Banino

Imperium-Auto Salon (10 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

Fotowoltaika problem (47 odpowiedzi)

Witam mam instalacje od 2 lat z tego co widzę w słoneczny dzień invertery siadają bo są za...

do góry