Widok

Dom w głębi lasu

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Dom w głębi lasu.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

masakra!!!!!!!

dno totalne nic dodać nic ująć!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Film robiony przez imbecyli

Dzieci w piaskownicy znalazly "Matrixa", "Truman Show", "Cube", "Antychrysta", "Eksperyment", pare innych filmow i kilka monotematycznych horrorow, gdzie grupka nastolatkow wyjezdza do lasu "po przygode", i zrobily balagan, wszysktko przemiszali, rozwalili i bajzel zostawili w piasku. Kurde, troche szacunku - to nie zabawki, tylko narzezia dla doroslych. Nie oczekiwalem rewelacji, chcialem pojsc sie troche "pobac" na glupim horrorze, a tu ktos mi n****l na ekran. Wiem, ze ktos chce zarobic, ale ludzie, troche szacunku dla drugiego czlowieka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

masakra

j/w
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Film w miare dobry, ale mało straszny i strasznie nie podobala mi sie końcówka ..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

nic specjalnego

Jak dla mnie to szkoda czasu i pieniędzy. to raczej komedio- horror.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

totalna tragedia

Najgorzej wydane pieniądze na film.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

to jest polaczenie horroru z komedia !

film jest debilny, ktos kto wpadl na pomysl tego filmu albo cpal albo jest niezle szurniety. ten film to kompletna strata pieniedzy i czasu! lepiej pojsc do knajpy i cos zjesc! w skali od 0 do 10 daje minus 200 !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

zaskakujący i fajny film!

jeden z niewielu nie-skopanych filmów z pogranicza horroru i wszelkich pobliskich mu gatunków, i do tego nieźle postawiony na glowie. zaskakujący i fajny pomysł i film cholernie mi się podobał. ci wyżej zaś ktorym sie nie podobał i go besztają to nooby i lamy ;D nie słuchajcie ich ;P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry