Widok

Domek narzędziowy

Mam pytanie. Robi się coraz cieplej, więc postanowiłem rozejrzeć się za domkiem do ogródka. Jako, ze nie jest on zbyt duży bo ma około 40m2, nie chciałbym aby domek był większy niż 5m2.
Ma ktoś jakieś znane i sprawdzone firmy oraz orientacyjne ceny ?
Z góry dzięki za odpowiedź.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

http://allegro.pl/domek-drewniany-2-3m-x-2-3m-promocja-1-550zl-i6742230135.html tu masz aukcje gość z pomorskiego, złożysz go w 2h chyba że nie masz zdolności do takich rzeczy, pzdr

Domki na allegro już widziałem - ale dzięki.
Użyłem forum, bo pomyślałem, że ktoś ma coś sprawdzonego i może kogoś polecić :)

myśmy zamawiali od tego Pana - co prawda nie przed allegro - ale polecam!

przy skrzyżowaniu w Miszewie mają. podjedz i pooglądaj.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki, podjadę i sprawdzę.

tamte domki w firmie z deskami obok Wrońskiego są większe niż 5m

drewno mają w normalnej cenie ale za drewutnię np. liczyli sobie w zasadzie 1000zł za m2, sam porządnie zrobiłem za 700zł taką na 4m3 drzewa a oni chcieli za to 2k więc polecam samemu powalczyć. W tym roku też jakąś mini narzędziownio-rowerownię planuję wybudować.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To cena kosmos. W zeszlym roku postawilem sobie garaz 7x4 drewniany. Drewno tartak, na to osb z zewnatrz, dach dwuspadowy wydeskowany papa blacha z odzysku, kosztowalo mnie to lekko ponad 5 tys nie liczac mojej pracy. Czyli cena 1000m2 dla mnie kosmos zaporowa i nie do przyjecia. Za tyle to domy szkieletowe stawiają.

No takie ceny mają, też mnie wyrwało z butów lekko dlatego sam postanowiłem zabawić się w stolarza. Polecam za to u nich deski zamawiać, można wziąć pocięte na wymiar więc mniej piłowania w domu, nie płaci się też za odpady wtedy.

Drewutnie owszem można zrobić samemu, jak się ma czas i chęci do pracy. Trzeba pamiętać żeby solidnie posadzić w gruncie, bo nie takie rzeczy już po wichurach w Baninie odfruwały z ogrodów. Np. latające trampoliny to częsty przypadek. ,A wichury naprawdę potrafią zaskoczyć.

Inne tematy z forum Banino

Serwis de dietrich (10 odpowiedzi)

witam Czy może ktoś polecić serwisanta do kotła gazowego de dietrich? Z góry dziękuje.

Imperium-Auto Salon (14 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Rehabilitacja, gabinety lekarskie (22 odpowiedzi)

Cześć, zwracam się do was z zapytaniem, co myślicie na temat powstania prywatnej placówki...

do góry