Widok
Dominik - ocena
Przed chwilą wyjechałem z tego miejsca i mam nadzieję że nie wrócę tam nigdy, ani nie spotkam Pana który tam pracuje. Przyjechałem po przegląd i zostałem potraktowany jak śmieć. Zero profesjonalizmu, brak chęci faktycznej pomocy. Pan był nie miły, chyba mu się nie chce tam pracować. Przykład:
- Pan zwrócił uwagę że hamulec blokuje koło (słusznie)
- Odpowiedziałem "Tak wiem, już zamówiłem nowe części"
- ...
- Pan wysiadł z samochodu, zostawił otwarte drzwi i poszedł do biura zostawiając mnie bez żadnej informacji.
- Podchodzę i pytam się "Czy przegląd przejdzie?"
- "Ale co przejdzie?"
- Odpowiadam "Czy przegląd będzie miał wynik pozytywny?"
- "Nie. Prosze sie udać do mechanika. Tłumaczę Panu że wynik negatywny."
Wsiadłem w samochód i odjechałem, bo z tym bucem to muchy w kiblu bym nie ubił za przeproszeniem. Z wynikiem zgadzam się, bo ten hamulec trzeba zrobić, natomiast chodzi o sposób przekazu, empatii, chęci pomocy i zaangażowania. Chcesz przegląd = jedź w inne miejsce.
Nie pozdrawiam i absolutnie nie polecam tego miejsca.
- Pan zwrócił uwagę że hamulec blokuje koło (słusznie)
- Odpowiedziałem "Tak wiem, już zamówiłem nowe części"
- ...
- Pan wysiadł z samochodu, zostawił otwarte drzwi i poszedł do biura zostawiając mnie bez żadnej informacji.
- Podchodzę i pytam się "Czy przegląd przejdzie?"
- "Ale co przejdzie?"
- Odpowiadam "Czy przegląd będzie miał wynik pozytywny?"
- "Nie. Prosze sie udać do mechanika. Tłumaczę Panu że wynik negatywny."
Wsiadłem w samochód i odjechałem, bo z tym bucem to muchy w kiblu bym nie ubił za przeproszeniem. Z wynikiem zgadzam się, bo ten hamulec trzeba zrobić, natomiast chodzi o sposób przekazu, empatii, chęci pomocy i zaangażowania. Chcesz przegląd = jedź w inne miejsce.
Nie pozdrawiam i absolutnie nie polecam tego miejsca.