Witam . Skorzystałam z restauracji już 3 razy. Dwa razy w tamtym roku byłam mile zaskoczona. Obsługa na 5 , jedzenie na poziomie dałabym 5/6 . Dzisiaj niestety zawiodłam się strasznie. Na samym wstępie powiem , że czekałam ponad 1 h żeby dostać stolik . Weszłam na salę zobaczyć czy są wolne stoliki i dodam że były bez rezerwacji przynajmniej że 4 nikomu nie spieszyło się aby przydzielic stoliki , kelnerzy mieli czas. . . Kiedy w końcu dostałam stolik złożyłam zamówienie. Na zamówienie czekałam kolejne 30 min. Zamówiłam zupę żurek co podkreśle że była na prawdę smaczna i 4 burgery. Bo byłam z rodziną na obiedzie , nagetszy i frytki dla dziecka. Kelnerka nie sympatyczna. Po 30 minutach przyniosła zamówienie. 5 burgerów. I powiedziała , że tyle zamówiłam. Na co mówię jej że zamówiłam 4. Powiedziała , że z tym już nic nie zrobi jedynie może przynieść pudełko do zapakowania. Więc zamiast 4 burgerów musiałam zapłacić za 5 . Do tego moja bułka od burgera była zimna. Kotlet przesłony nie dało się zjeść . Frytki dla dziecka sama sól nagetssy gotówce z Lidla. Poprosiłam w trakcie jedzenia o sos czosnkowy i ketchup. Kelnerka nie przyniosła po dwóch prośbach. Dramat !