Widok
Domovo
Inwestycja powstaje niedaleko głównych arterii komunikacyjnych Gdańska, dzięki czemu komfortowo dojechać można zarówno do Śródmieścia Gdańska jak i trójmiejskiej obwodnicy, a dalej w każde miejsce aglomeracji trójmiejskiej.
W bezpośrednim sąsiedztwie znajdują się dwa zagospodarowane zbiorniki wodne, które mogą stać się kierunkiem rodzinnych spacerów i wycieczek rowerowych. W okolicy znajdziemy również pełną infrastrukturę handlowo-usługową.
Osiedle Domovo składa się z domów szeregowych. ...
więcej o inwestycji
więcej o inwestycji
komfort
"Inwestycja powstaje niedaleko głównych arterii komunikacyjnych Gdańska, dzięki czemu komfortowo dojechać można..." serio? korki coraz większe, bloków coraz więcej, w czym ten komfort się przejawia? jak coś tylko wydarzy się na obwodnicy to wszystkie te "główne arterie" są totalnie zapchane, a na drogach kocioł. ja żałuję zakupu mieszkania w tej lokalizacji. o smrodzie i spalarni śmieci to już nawet wspominać nie będę.
O czym ty piszesz ? widać, że nie mieszkasz tutaj.
Korki są niewielkie porównując Morenę czy Przymorze :D:D:D Hahaha Do centrum bez korków 15 minut, w korkach max 25minut. Wiem co piszę, bo jeżdżę codziennie. A śmierdzi tak samo jak w innych dzielnicach, więc bez hejtu. Piękne tereny rekreacyjne 2 stawy retencyjne, a w niedalekiej przyszłości największy park w mieście. Lepiej kupujcie teraz, bo to będzie najlepsza miejscówa w mieście :) a hejterom radzimy mieszkać dalej w domach z betonu z lat 70 i nie szczekać!
Miłego :)
Korki są niewielkie porównując Morenę czy Przymorze :D:D:D Hahaha Do centrum bez korków 15 minut, w korkach max 25minut. Wiem co piszę, bo jeżdżę codziennie. A śmierdzi tak samo jak w innych dzielnicach, więc bez hejtu. Piękne tereny rekreacyjne 2 stawy retencyjne, a w niedalekiej przyszłości największy park w mieście. Lepiej kupujcie teraz, bo to będzie najlepsza miejscówa w mieście :) a hejterom radzimy mieszkać dalej w domach z betonu z lat 70 i nie szczekać!
Miłego :)