Widok

Domy pod Koroną

Domy pod Koroną Morena Temat dostępny też na forum:
Inwestycja powstaje w spokojnej, nieco oddalonej od dużych ciągów komunikacyjnych lokalizacji. Budynki powstaną na morenowym wzniesieniu skąd rozciąga widok na Jasień. Do śródmieścia szybko dojechać można przez ulicę Bulońską, gdzie dojeżdża także tramwaj. Z inwestycji blisko jest na przystanek PKM Jasień. Wokół nie brakuje miejsca na spacery, jazdę na rowerze, uprawianie sportu na świeżym ...
więcej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Sprzedawcy powiadają iż tuż po drugiej stronie ma stanąć 5 piętrowy budynek, problem w tym, że nowy projekt dopuszcza w tym miejscu o wiele wyższą zabudowę i to graniczącą bezpośrednio z ulicą. Taka mała przestroga ;)
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 1

Budowa Nowej Bulońskiej pewnie pomoże w rozluźnieniu ruchu ale to kilka lat jeszcze trzeba poczekać....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 18

Morenowe Wzgórze

Miejsce do spacerów to było kiedyś, teraz niestety ale jest go coraz mniej tego miejsca. Rano wyjazd do pracy w korkach. Powrót do domu popołudniu w korkach. Tragedia. Mieszkam w bloku na przeciwko i coraz częściej myślę aby uciekać z ulicy Morenowe Wzgórze.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 1

Deweloper twierdzi, że na działce sąsiadujące od strony południowej będzie zabudowa do 5 pięter, zresztą teren należy do Allconu. Chyba że rozmawiamy o innym miejscu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 21

Na 50 pięter nie, ale bedzie tam dominanta. Jej wysokość ma być wyższa od obecnej zabudowy. Wystarczy by zasłonić światło słoneczne i "upiększyć" okolicę swoim monumentalnym wyglądem
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 1

dokładnie, maja tam byc budynki na 50 pięter!

nie kupujcie nic tam, tak jak autor posta powyzej pracuje przy tym nowym planie i jestem idiotą dzieląc się tą informacją na forum, raczej nie wyjdzie na jaw że to ja :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 35

Kupujacy pewnie jeszcze nie wiedza ale tworzony nowy plan zagospodarowania dopusci obok tych budynkow bardzo wysoka zabudowe

co moze zacienic wam mieszkania. Plan ktory powstaje sasiaduje z wami. Deweloper wam o tym nie powie.
popieram tę opinię 45 nie zgadzam się z tą opinią 5