Widok

Domy pod Koroną

Domy pod Koroną Morena Temat dostępny też na forum:
Inwestycja powstaje w spokojnej, nieco oddalonej od dużych ciągów komunikacyjnych lokalizacji. Budynki powstaną na morenowym wzniesieniu skąd rozciąga widok na Jasień. Do śródmieścia szybko dojechać można przez ulicę Bulońską, gdzie dojeżdża także tramwaj. Z inwestycji blisko jest na przystanek PKM Jasień. Wokół nie brakuje miejsca na spacery, jazdę na rowerze, uprawianie sportu na świeżym ...
więcej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

skad takie info? troche dziwnie by to wygladalo, zwlaszcza patrzac na protokoly z dyskusji przy uchwalaniu nowego planu. Mieszkancy wielokrotnie wyrazali swoje zaniepokojenie dominanta, a planisci za kazdym razem nie uwzgledniali tej uwagi, tlumaczac ze jest to konieczne i kropka. Rezygnacja z dominanty bylaby w takiej sytuacji dosc niespodziewana decyzja.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Allcon udzielił mi informacji że stanie tam budynek 8 kondygnacyjny...

Plus jeszcze to że nie będzie żadnych ogólnodostępnych miejsc postojowych w okolicy....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fajny projekt

Bardzo mi się podoba takie połączenie domu z apartamentem. zawsze mi brakowało w nowym budownictwie jakiejś takiej kameralności którą tutaj nam zapewniają : ) fajne!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zgodnie z uchwała nr l/1475/18

karta terenu oznaczonego symbolem 016-M/U31
wysokość zabudowy:
- w obszarze wyznaczonym liniami podziału wewnętrznego oznaczonym literą „a”, jak na rysunku planu: 19,0 m,

Ładnie

Na wizualizacji wygląda bardzo porządnie i estetycznie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Brak miejsc postojowych ogólnodostępnych wewnętrznych ogromny minus,przy wszystkich inwestycjach samochody stoją poza terenem inwestycji ,na ulicach przylegających do inwestycji,cena bardzo wysoka a komfort ,heh
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Opłaty

Ile wynosi opłata za czynsz na Państwa osiedlu?

Jakość

Proszę mieszkańców o opinię na temat jakości wykonania lokali i odbiorów na osiedlu pod korona?