Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Grześ - ocena nowy temat Mogę polecić z czystym sumieniem panią Ewę. Pełen profesjonalizm, dostępność...
~Grześ
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 12 marca 2025

Klient - ocena nowy temat Polecam pomoc przy zakupie domu i finansowaniu.
~Klient
-

Marta - ocena nowy temat Dziękuję bardzo za pomoc w kredycie hipotecznym, wiedza i zaangażowanie pani...
~Marta
-

Ewa - ocena nowy temat Sięgnęłam o pomoc u doradcy kredytowego z Gdańska, bardzo rzetelna osoba,...
~Ewa
-

Adrian - ocena nowy temat Skorzystałem z pomocy przy kredycie na zakup mieszkania, pomoc bezcenna, sam...
~Adrian
-

Monika - ocena nowy temat Pani Ewa pomogła w kredycie na zakup mieszkania u dewelopera. Wszystko...
~Monika
-

Klient - ocena Polecam współpracę przy kredycie hipotecznym. Doradca godny polecenia
~Klient
-

Kasia - ocena Skorzystałam z pomocy przy zakupie domu, polecam osoba godna zaufania.
~Kasia
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 11 marca 2025

Klient - ocena Do Pani Ewy Doradcy Kredytowego trafiłem z polecenia. Pani Ewa szczegółowo...
~Klient
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Iza - ocena . Najlepszy doradca kredytowy jakiego można mieć! Ogromny profesjonalizm i...
~Iza
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Grześ - ocena Wiedziałem że istnieją tacy profesjonaliści ale zawsze z uprzedzeniem...
~Grześ
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Moniczka - ocena Pani Ewa jest profesjonalistą. Przez cały czas byliśmy z Panią Ewą na...
~Moniczka
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 28 lutego 2025

Piotr - ocena Z mężem postanowiliśmy kupić mieszkanie w Gdańsku. Skorzystaliśmy z porady...
~Piotr
-

Monika - ocena Wraz z żoną bardzo się cieszymy, że trafiliśmy na Panią Ewę. Odpowiadała na...
~Monika
-

Klient - ocena Posiadam wysokie dochody ale postanowiłem skorzystać z pomocy doradcy...
~Klient
-

Łukasz - ocena Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i jakość obsługi....
~Łukasz
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 25 lutego 2025

Olek - ocena Najlepszy doradca kredytowy w Gdańsku, Pani Ewa przedstawiła pełen wachlarz...
~Olek
-

dodano: 22 lutego 2025

Kaśka - ocena Mieliśmy przyjemność procesować nasz kredyt na mieszkanie za pośrednictwem...
~Kaśka
-

Klient - ocena Doradca kredytowy godny polecenia i zaufania to Pani Ewa. Bardzo pozytywne...
~Klient
-

Krzysztof - ocena Bardzo konkretna osoba, bardzo szybko został załatwiony kredyt, z ominięciem...
~Krzysztof
-

dodano: 21 lutego 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry