Widok
Doskonały lekarz - człowiek
Od roku miałam problemy z tarczycą i nikt nie chciał z nią nic zrobić mimo guzków, złych wyników i zmęczenia dolegliwościami. Gdy trafiłam do Pana Doktora wszystko stało się prostsze. Dr Pikiel od razu stwierdził, że moja tarczyca powinna być operowana i nie ma się nad czym zastanawiać. Zlecił ponowne zbadanie wycinku z biopsji tarczycy, które zrobił we własnym zakresie. Następnego dnia otrzymałam skierowanie do szpitala na operację. Dostałam konkretny plan działania, nadzieję i Bardzo Profesjonalną opiekę. Do Pana Doktora mogłam zawsze zadzwonić, zapytać, poradzić się. Przed operacją zostałam bardzo dokładnie poinformowana o przebiegu/ etapach operacji oraz późniejszej rekonwalescencji. Nie było niedomówień, domysłów tym samym Strach zmniejszył się do minimum.Obecnie od 1,5 tygodnia jestem po operacji usunięcia tarczycy. Mam niewielką bliznę, która jest równa, niewielka i bardzo ładnie się goi :). Wróciła mi chęć do życia, nadzieja i Wiara w Ludzi. Tyle ciepła i wiedzy nie spotkałam jeszcze przy żadnym Lekarzy.
POLECAM POLECAM POLECAM bo po wyjściu z gabinetu, po każdej rozmowie z Panem Pawłem i co najważniejsze po leczeniu jest lżej i lepiej. Lekarz - Człowiek :)
POLECAM POLECAM POLECAM bo po wyjściu z gabinetu, po każdej rozmowie z Panem Pawłem i co najważniejsze po leczeniu jest lżej i lepiej. Lekarz - Człowiek :)
Moja ocena
Paweł Pikiel
kategoria: Onkolodzy
obsługa: 6
jakość usług: 6
wyposażenie: 6
czas oczekiwania: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6