Widok
Doświadczenie i fachowość na 5+
Jestem po remoncie domu ,wiedziałam że chcę coś zmienić ale nie miałam czasu by się tym zająć i długo nad tym zastanawiać dlatego zaufałam i zdałam się na kompetencje i wybór dekoracji miłej Pani dekoratorki z tego salonu ,który jest już od zawsze jak długo pamiętam .Panie w bardzo profesjonalnie przeprowadzonej konsultacji pokazały mi mnogość możliwości jak upiększyć i dopasować dekoracje do mojego domu ,realizację nadzorowała szefowa z olbrzymim doświadczeniem ,często pytałam o jej zdanie ,na które obiektywnie i z pełną fachowością odpowiadała ,czułam że jestem w dobrych rękach . Jestem bardzo zadowolona z obsługi ,sposób upięcia i kolorystyka bardzo mi się podobają ,nawet moje zmiany w terminach realizacji nie były problemem dla ekipy wykonawczej zawsze Panie dostosowały się do moich możliwości . Wszystko co chciałam zostało wykonane bez zarzutu a zmiany jakie zaproponowałam nie sprawiły żadnego kłopotu . To już drugi raz na przełomie wielu lat korzystam z fachowości tej firmy i zawsze do nich wrócę . :-)