Widok
Dr Dagmara Kondracka-Dajnowicz
Anioł nie kobieta, wyleczyła moją Córeczkę z bardzo powaznej (a nawet śmiertelnej) choroby, słuchała każdego mojego zdania i cierpliwie tłumaczyła. Będę wdzięczna do końca życia. Personel Pierwsz Klasa. Bardzo dziękuję
Mama Jola L.
Mama Jola L.
Moja ocena
obsługa: 6
jakość usług: 6
wyposażenie: -
czas oczekiwania: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6
Pomimo, że posiadam inhalator zaleciła kupno tuby inhalacyjnej i pomimo, że miałam wykupiony lek kazała wykupić ten sam tylko w innej postaci i podawać przez tubę zamiast przez inhalator. Bzdura do kwadratu. Dobrze, że jest coś takiego jak intuicja. Bez sensu wydane pieniądze... Nie rozumiem takich lekarzy :-((
Cudowna doktor.Przemila,kocha dzieci i ma cierpliwosc ,jesli bada dzieci to bardzo dokladnie .Ufamy doktor bezgranicznie od kilku lat.Zdrowie dzieci jest warte każdych pieniedzy.A to ze zaproppnowala kupić tubę to tylko zeby dziecku zaoszczedzic dziecku cierpien.Niekazder dziecko jest w stanie usiedziec przy inhalatorze20minut a tuba trwa 2 minuty.Okropni rodzice pisza takie bzdury.Lepiej dac dziecku sie udusic gdy ma skurcz oskrzeli niz wydac pieniazki.Nam pani doktor nie raz pomogla zawsze trafnie.Cudowna osoba.
Polecam, Kobieta Anioł bez dwóch zdań! Mój Maluszek był bardzo długo chory i nikt nie wiedział co mu jest. Pani Doktor bardzo dokładnie wykonała badanie i przeprowadziła wywiad. Świetny kontakt z młodym pacjentem i doskonała diagnoza. Mam nadzieję, że wszyscy lekarze będą tacy jak Pani Doktor. Pozdrawiam