Widok
Dr Dolittle i Przyjaciele
Opinie do spektaklu: Dr Dolittle i Przyjaciele.
Bogumiła Pasionek-Szachnowska Dr Dolitlle i przyjaciele na motywach "The story of Doctor Dolitlle" H. Loftinga "Dr Dolittle i przyjaciele" to spektakl adresowany zarówno do małych jak i tych dużych dzieci. To arcyzabawna historia przygód doktora Dolittle, który przestaje leczyć ludzi i staje się lekarzem zwierząt rozumiejącym ich mowę. Pewnego dnia Doktor ze swoimi zwierzęcymi ...
Przejdź do spektaklu.
Bogumiła Pasionek-Szachnowska Dr Dolitlle i przyjaciele na motywach "The story of Doctor Dolitlle" H. Loftinga "Dr Dolittle i przyjaciele" to spektakl adresowany zarówno do małych jak i tych dużych dzieci. To arcyzabawna historia przygód doktora Dolittle, który przestaje leczyć ludzi i staje się lekarzem zwierząt rozumiejącym ich mowę. Pewnego dnia Doktor ze swoimi zwierzęcymi ...
Przejdź do spektaklu.
Kolejny pozytywny komentarz
Teksty piosenek: rewelacyjne (chętnie bym kupił piosenki ze spektaklu na płycie)
Muzyka: rewelacyjna
Wykonanie piosenek: rewelacyjne - Aktorzy w większości śpiewali własnym głosem (dodatkowo odtwarzanym z nagrania)
Scenografia: rewelacyjna - (efekt fal morskich, małpi most)
Choreografia: rewelacyjna
Aktorzy: rewelacyjni.
W pamięci moich dzieci pozostanie Król murzyński, Krokodyl, Małpa, Prosię, Lew, Koń.
Reżyseria: rewelacyjna.
przebieg spektaklu od strony organizacyjno-techn. :rewelacyjny.
Ocena ogólna: Wszystko na najwyższym poziomie.
Gratuluję efektu i dziękuję
Widziałem z moimi dziećmi ok 20 przedstawień. To oceniam najwyżej.
Muzyka: rewelacyjna
Wykonanie piosenek: rewelacyjne - Aktorzy w większości śpiewali własnym głosem (dodatkowo odtwarzanym z nagrania)
Scenografia: rewelacyjna - (efekt fal morskich, małpi most)
Choreografia: rewelacyjna
Aktorzy: rewelacyjni.
W pamięci moich dzieci pozostanie Król murzyński, Krokodyl, Małpa, Prosię, Lew, Koń.
Reżyseria: rewelacyjna.
przebieg spektaklu od strony organizacyjno-techn. :rewelacyjny.
Ocena ogólna: Wszystko na najwyższym poziomie.
Gratuluję efektu i dziękuję
Widziałem z moimi dziećmi ok 20 przedstawień. To oceniam najwyżej.
Duże brawa dla aktorów!
Właśnie jesteśmy z moim 5-letnim synkiem po przedstawieniu Dr Dolitte i Przyjaciele. Miałam troszke obawy czy moje dziecko jest w stanie wysiedzieć w teatrze, poniewaz jest bardzo ruchliwy (i w kinie na bajce mamy problem żeby wytrwać do końca). Jednak bardzo mile byłam zaskoczona przedstawienie rewelacyjne, synek z ogromną ciekawościa obejrzał całe. Przepiękne kostiumy, cudowna gra aktorów, dodatkowym atutem było to, ze zwierzatka wraz z Doktorem kilkakrotnie przebiegały koło dzieci. SUPER! Jedyny minus to niestety cena, brak bilecików ulgowych dla naszych maluszków.
cudowne!!!
ja tak jak i moje dzieci w wieku 3 i 5 lat jestesmy poprostu zauroczeni przedstwieniem,piękne piosenki,aktorzy ktorzy wkladaja cale swe serce w to aby widz nie czul ze graja po raz kolejny...na prawde polecam małym i duzym widzom..na poczatku myslalam że maluchy nie wysiedzą ale jak tylko wyszlismy na przerwe juz dopytywaly sie kiedy bedzie nastepna czesc przedstawienia...pozdrawiam wszystkich aktorow ktorzy graja w tym spektaklu!!!
Synek był zachwycony
Ja jednak muszę dodać kilka słów od siebie :) Generalnie bardzo nam się podobało, był to debiut teatralny mojego dziecka i nieco się bałam, że "nie wysiedzi", ale nie było z tym najmniejszego problemu. Jako widzowi bardzo mi sie podobał kontat aktorów z publicznością, świetne stroje, muzyka. Nie wiem tylko po co nawiązanie do hipermarketów (Castorama, Carrefour) i proszku do prania - dla mnie zupelnie niepotrzebne i wręcz nie na miejscu, a na pewno nie śmieszne. Bardzo mi się podobała Pani Sowa, szkoda, że się nie usmiechnęła, kiedy aktorzy się kłaniali. Dr Dolittle też swietnie zagrany. Ogólnie pozytywne wrażenia i zapewne wybierzemy się ponownie.