Widok

Dr.Jacek Toboła - jak dojechać?

Wzgórze św. Maksymiliana Temat dostępny też na forum:
Witam, mam pytanie jak do niego trafić? chcę jechać SKM z Gdańska Głównego do Gdyni, ale nie wiem gdzie wysiąść,na którym przystanku, aby było jak najbliżej ul. Świętojańska 135/2 ? Jak iść potem pieszo? czy będzie jakiś autobus lub tramwaj na tę ulicę ? Nie jestem z trójmiasta stąd moje pytanie. Serdecznie dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wysiadasz na przystanku Gdynia Wzgórze Św. Maksymiliana:) a następnie idziesz przez tunel i po prawej stronie jest wejście na ulicę Władysława IV bodajże. Wychodzisz z tunelu i przechodzisz przez pasy i od razu po prawej stronie masz budynek, w którym znajduje się gabinet :) Mam nadzieję, że pomogłam..
oo dziękuję bardzo za odpowiedź :) czyli rozumiem,że nie jest daleko i dam radę iść pieszo.. A długo się jedzie tą SKM z Gdańska Głównego do przystanku Wzgórze Św.Maksymiliana?
Mam nadzieję,że się nie zgubię :D
BARDZO BLISKO! Naprawdę.. I jak już trafisz do tego budynku, to wchodzi się przez taką czarną bramę, a sam gabinet znajduje się na I piętrze. SKM-ką jedziesz ok 30 minut.
Dziękuję bardzo :) to super!
Mam nadzieję,że sobie poradzę :D
Pozdrawiam

Inne tematy z forum Co? Gdzie? Kiedy?

Najtańsze sushi w Gdańsku (27 odpowiedzi)

Gdzie?

Jak możesz zacząć reklamować swoją firmę? Jakieś pomysły? (20 odpowiedzi)

Jak możesz zacząć reklamować swoją firmę? Jakieś pomysły?

Gdzie są domy publiczne, gdzie klientkami są kobiety? (25 odpowiedzi)

Witam, szukamy z koleżankami burdeli w Trójmiescie, w których płaci się za panów. Słyszałam o...

do góry