Widok
Dr Kossowski
Systematycznie leczę się u Dr Kossowskiego,
ZA KAŻDYM RAZEM jest uśmiechnięty, życzliwy i z ogromnym poczuciem humoru, co mi bardzo odpowiada.
Przede wszystkim udziela informacji, pytany odpowiada, jeśli sytuacja tego wymaga, zleca wykonanie badań w laboratorium…
Na ostatniej wizycie pamiętał nawet aby czytelnie napisać mi rodzaje badań do labolatorium wiedząc, iż będę musiała zgłosić wszystkie do firmy obsługującej mój abonament medyczny.
Także jeśli mogę polecić (zwłaszcza pomiar ciśnienia :)) to SZCZERZE POLECAM,
A Pana Dr Kossowskiego serdecznie pozdrawiam!
… i do zobaczenia.
ZA KAŻDYM RAZEM jest uśmiechnięty, życzliwy i z ogromnym poczuciem humoru, co mi bardzo odpowiada.
Przede wszystkim udziela informacji, pytany odpowiada, jeśli sytuacja tego wymaga, zleca wykonanie badań w laboratorium…
Na ostatniej wizycie pamiętał nawet aby czytelnie napisać mi rodzaje badań do labolatorium wiedząc, iż będę musiała zgłosić wszystkie do firmy obsługującej mój abonament medyczny.
Także jeśli mogę polecić (zwłaszcza pomiar ciśnienia :)) to SZCZERZE POLECAM,
A Pana Dr Kossowskiego serdecznie pozdrawiam!
… i do zobaczenia.
Moja ocena
Centrum Medyczne LUX MED
kategoria: Przychodnie, poradnie NFZ
obsługa: 5
oferta: 5
jakość usług: 6
wyposażenie: 5
czas oczekiwania: 6
ocena ogólna: -
5.4
* maksymalna ocena 6
Faktycznie -rewelacja: pytany odpowiada i w dodatku pisze czytelnie - niesamowite! A ciśnienie mierzy tak, że można umrzeć ze szczęścia!
A może Ty pierwszy raz w życiu byłaś u lekarza i dlatego zachwycasz się tym, że doktor umie mówić (bo odpowiada na pytania), umie pisać (w dodatku czytelnie) i umie zmierzyc ciśnienie?
A to miejsce, w którym pobierają krew na badania nazywa się labo ra torium, a nie labo la torium.
A może Ty pierwszy raz w życiu byłaś u lekarza i dlatego zachwycasz się tym, że doktor umie mówić (bo odpowiada na pytania), umie pisać (w dodatku czytelnie) i umie zmierzyc ciśnienie?
A to miejsce, w którym pobierają krew na badania nazywa się labo ra torium, a nie labo la torium.