Dr n. med. Artur Ruciński

Urolodzy USG

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 7

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Marcin - ocena Doktor Rucinski to wspaniały specjalista, z ogromną wiedzą, wysoką kulturą...
~Marcin
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 13 lutego 2025

Paweł - ocena Bardzo serdecznie polecam usługi doktora Rucińskiego. Jestem jego pacjentem...
~Paweł
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 23 czerwca 2024

Andrzej - ocena Dr Artur Ruciński jest lekarzem o niezwykłej kulturze osobistej,...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 10 czerwca 2024

Artur - ocena ,,Zabieg powiększania prącia był pewnym wyzwaniem i obawą. Po zabiegu efekt...
~Artur
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 3 maja 2024

Dziki pacjent - ocena Bardzo dobry fachowiec i profesjonalista. Polecam.
~Dziki pacjent
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 1 maja 2024

Tomasz - ocena Znakomicie wykonany zabieg,doskonała opieka przed i po zabiegu.Polecam doktora.
~Tomasz
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 15 kwietnia 2024

Autor - ocena Pan konkretny, miły, stanowczy. Zabieg bez komplikacji,dostałem nawet...
~Autor
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 19 grudnia 2023

Polecam! wątek zamknięty Doskonaly lekarz z super podejsciem do pacjeta. Jestem bardzo zadowolony z...
~Tywin
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 września 2018

LEKARZ Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA wątek zamknięty Polecam! Fachowe i miłe podejście do klienta. Bardzo dobry lekarz i super...
~Lucyna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 30 października 2017

POLECAM BARDZO SERDECZNIE TEGO LEKARZA wątek zamknięty Chciałbym podziękować Panu Doktorowi za fachowo przeprowadzony zabieg i...
~PACJENT
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 stycznia 2016

Szczerze mogę polecić dr Rucińskiego wątek zamknięty Cóż ja mogę powiedzieć o dr Rucińskim, jest profesjonalny, merytoryczny,...
~someone90
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 stycznia 2016

Prawdziwy lekarz wątek zamknięty Dr. Ruciński przeprowadzał u mnie zabieg stulejki. Zdecydowanie polecam, jest...
~Ron
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 września 2015

Serdeczenie polecam! wątek zamknięty Jeszcze do tej pory nie spotkałem się z tak profesjonalną obsługą i poradą....
~Młody pacjent
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 26 grudnia 2014

Kolega UROLOG wątek zamknięty no super podejscie ,potraktował mnie jak kolegę ,oraz diagnoza z wykładem jak...
~ratel
-

dodano: 21 listopada 2014

idź do Artura ! wątek zamknięty tak się stało , że znam Artura bo razem trenowaliśmy pewną sztukę walki.Pare...
~Zbyniu
-

dodano: 1 maja 2014

REWELACYJNY!!!GODNY POLECENIA! wątek zamknięty Przede wszystkiem bardzo doĸladny i konkretny. Kontakt z dr rewelacyjny!...
~Joasia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 21 sierpnia 2013

Polecam. wątek zamknięty Polecam dr Rucińskiego. wyleczyłem się dzięki niemu i jeśli były by inne...
~Mike
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 5 sierpnia 2013

rewelacja wątek zamknięty Fantastyczny lekarz. Po pierwsze, uleczył mnie z bakterii w moczu (a...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 2 grudnia 2012

NAJLEPSZY SPECJALISTA!!!! wątek zamknięty BARDZO POLECAM DR ARTURA. JEST BARDZO DOBRYM LEKARZEM I SPECJALISTĄ W SWOJEJ...
~M.G.
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 9 października 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry