Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Marek - ocena Zamówiłem drzwi w salonie na ulicy kołobrzeskiej duży wachlarz wyboru.Długi...
~Marek
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 13 września 2024

Eliasz - ocena Pełen pozytyw. Sprawny zakup i całkiem niezły montaż.
~Eliasz
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 24 sierpnia 2024

Zuza - ocena Nie znałam się na drzwiach, na takich tematach budowlanych, ale tutaj mi...
~Zuza
-

dodano: 22 sierpnia 2024

Mirka - ocena Fajny wybór na miejscu w Gdyni. Nawet podobne wzory ale różne firmy, wiec...
~Mirka
-

dodano: 17 sierpnia 2024

Wiśniewski - ocena Zakupiliśmy drzwi. Chcieliśmy białe i mamy białe. Ale nie wiedzieliśmy że...
~Wiśniewski
-

dodano: 11 sierpnia 2024

Barbara. J - ocena Dzień Dobry. Bardzo dziękuję za super montaż obudowy na stare ościeżnice...
~Barbara. J
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 7 sierpnia 2024

Klemens - ocena Chyba największy wybór drzwi w trójmieście. I to w jednym miejscu. Można...
~Klemens
-

dodano: 5 sierpnia 2024

Bartek - ocena No nie mam uwag. Zakup po mojej myśli, fajne drzwi, a montaż dobry i na czysto.
~Bartek
-

dodano: 29 lipca 2024

Gabi - ocena Dobrze doradzili i jeszcze lepiej zamontowali. Nie znam sie na tych...
~Gabi
-

dodano: 21 lipca 2024

Joasia - ocena Firma dobrze doradza, ma fajną ofertę i robią naprawdę niezłą robotę.
~Joasia
-

dodano: 18 lipca 2024

Kaczmarek - ocena Montaż i zakup drzwi przebiegł całkiem dobrze. Wybór modeli na miejscu i w...
~Kaczmarek
-

dodano: 13 lipca 2024

Kajetan - ocena W jednym miejscu ciekawy wybór w drzwiach. Nie jeden czy dwóch producentów a...
~Kajetan
-

dodano: 9 lipca 2024

Jacek - ocena Pełen profesjonalizm, drzwi jak z marzeń. Wszystko zrobione jak powinno. A do...
~Jacek
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 4 lipca 2024

Kaczmarek - ocena Drzwi KMT kupione w Drawex spełniły moje oczekiwania. Doradztwo w salonie...
~Kaczmarek
-

dodano: 21 czerwca 2024

Jakub - ocena No jestem zadowolony. W jednym miejscu taki wybór. Nawet nie chodzi o wygląd,...
~Jakub
-

dodano: 19 czerwca 2024

Szczepan - ocena Sprzedaż z dobrym doradztwem w zakresie wyboru produktu. Szczególnie po...
~Szczepan
-

dodano: 13 czerwca 2024

Piotrowski - ocena Drzwi to nie prosty wybór. A jak się wejdzie do tego salonu i popatrzy się na...
~Piotrowski
-

dodano: 10 czerwca 2024

Zuza - ocena Bardzo pomocni przy doborze okien. Dla mnie to rama i szkło, a dla nich to...
~Zuza
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 5 czerwca 2024

Niezadowolony klient - ocena Nie polecam tej firmy. Usługa wykonana niestarannie i z wieloma...
~Niezadowolony klient
-

dodano: 27 maja 2024

BlanKa - ocena Ja to mogę sobie wybrać wygląd drzwi. Ale już wymiar czy parametry to ja się...
~BlanKa
-

dodano: 24 maja 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry