Widok

Dream Dance

Dream Dance Temat dostępny też na forum:
URODZINOWE SHOWHAZELLive Act - Hazel i DrumPonadto:DJ ManianaDJ MalecDJ DrumDJ FruitDJ Chrismoatrakcje:LASERYEKRANYOGNIEDream Dance - niezapomniane widowisko w wykonaniu najlepszych gwiazd sceny house & trance. Już 4 lipca zapraszamy wszystkich do CSG, na huczne urodziny DJ Hazela. Obok solenizanta usłyszymy i zobaczymy specjalnie zaproszonych gości takich jak: DJ Maniana, Malec, Drum, Fruit ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Macie racje Vixa dalej w 3city

Jakby nie mogli zaprosic lepszych trancowych i housowych dji.Przeciez nawet w trójmiescie mamy juz rozpoznawalnego prez klubowa czesci polski dja Henshe,który odnosi sukcesy po za granicami naqszego kraju.To dalej z tym jeb... Hazelem ile go mozna słuchac.Jedynie Malec i moze Maniana prezentuja cos dobrego,slyszalem ze Maniana tez bardzo dobrze gra,jak gral na Sunrise Festival to podobno sam Johan Gielen sie dziwl skad on ma takie utwory.Szkoda ze trójmiasto jest dalej takie zacofane,zamaist isc do produ stoimy z tyłu.Bierzcie przyklad z Poznania.Gdyby byl lepszy line-up nawet samych polskich dji trakich jak:

Hensha
Nitrous Oxide
Adam ncikey
Cornrad s
Sonic Division

moglbym sie wybrac a tak to zycze milej zabawy wszystkim

:)

Czy wy jestescie jacys chorzy? tak mi sie wydaje.. Kazdy słucha takiej muzyki jakiej lubi:) a nie tylko te wasze joł joł.. Nie no zal mi was bo wy buraki jestecie!!!!!!!!!!!

zal mi was

wy same buraki jestescie i wixa smierdzicie!!! na ciul sie wypowiadacie jak w tym temacie cos nie dla was jest umieszczone !!!! to spiżdżajcvie na włodarczyka lub rodowiczowej koncert -moze tam sie odnajdziecie buraki !!!!

OMG

ŻAAAAAAAAL.PL
Jak takiego syfu mozna sluchac ;/
Przestac robic takie imprezy w gda, to moze mniej buractwa bedzie po ulicach chodzic

Jedynie Malec prezentuje z tego grona klase, reszta to wixa wixaaaa

nie ma to jak vixa, trojmiasto coraz bardziej zaczyna smierdziec ! wstyd na maxa wstyd ;/ takich wiesniakow wbijac za konsole.. sory...

...

Ty sie akurat znasz na muzyce... więc w tym wypadku przemilcz...

o ja jeb****

kiedy ta vixa sie skonczy?? wstyd i hanba dla Gdanska!!

Inne tematy z forum Rozrywka

Międzynarodowy Festiwal Teatrów Plenerowych i Ulicznych FETA 2026 (29 odpowiedzi)

Zapraszamy na Festiwal FETA 2026!XXVIII edycja Międzynarodowego Festiwalu Teatrów Plenerowych i...

Kino nad Stawem Młyńskim (3 odpowiedzi)

Twoja dzielnica. Twoi sąsiedzi. Twoje kino. Rusza cykl "Kino nad Stawem Młyńskim" w Gdańsku...

OKI na molo (5 odpowiedzi)

Best Day Ever w Gdyni. OKI ponownie organizuje darmowe wydarzenie dla fanów podczas Open'era. Tym...

do góry