Widok

Dream Dance

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
URODZINOWE SHOWHAZELLive Act - Hazel i DrumPonadto:DJ ManianaDJ MalecDJ DrumDJ FruitDJ Chrismoatrakcje:LASERYEKRANYOGNIEDream Dance - niezapomniane widowisko w wykonaniu najlepszych gwiazd sceny house & trance. Już 4 lipca zapraszamy wszystkich do CSG, na huczne urodziny DJ Hazela. Obok solenizanta usłyszymy i zobaczymy specjalnie zaproszonych gości takich jak: DJ Maniana, Malec, Drum, Fruit ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dream Dance

URODZINOWE SHOWHAZELLive Act - Hazel i DrumPonadto:DJ ManianaDJ MalecDJ DrumDJ FruitDJ Chrismoatrakcje:LASERYEKRANYOGNIEDream Dance - niezapomniane widowisko w wykonaniu najlepszych gwiazd sceny house & trance. Już 4 lipca zapraszamy wszystkich do CSG, na huczne urodziny DJ Hazela. Obok solenizanta usłyszymy i zobaczymy specjalnie zaproszonych gości takich jak: DJ Maniana, Malec, Drum, Fruit ...
więcej

:)

Czy wy jestescie jacys chorzy? tak mi sie wydaje.. Kazdy słucha takiej muzyki jakiej lubi:) a nie tylko te wasze joł joł.. Nie no zal mi was bo wy buraki jestecie!!!!!!!!!!!

zal mi was

wy same buraki jestescie i wixa smierdzicie!!! na ciul sie wypowiadacie jak w tym temacie cos nie dla was jest umieszczone !!!! to spiżdżajcvie na włodarczyka lub rodowiczowej koncert -moze tam sie odnajdziecie buraki !!!!

OMG

ŻAAAAAAAAL.PL
Jak takiego syfu mozna sluchac ;/
Przestac robic takie imprezy w gda, to moze mniej buractwa bedzie po ulicach chodzic

Jedynie Malec prezentuje z tego grona klase, reszta to wixa wixaaaa

nie ma to jak vixa, trojmiasto coraz bardziej zaczyna smierdziec ! wstyd na maxa wstyd ;/ takich wiesniakow wbijac za konsole.. sory...

...

Ty sie akurat znasz na muzyce... więc w tym wypadku przemilcz...

o ja jeb****

kiedy ta vixa sie skonczy?? wstyd i hanba dla Gdanska!!

Dream Dance

więcej
do góry