Widok

Drewno kominkowe gdzie kupic tanio?

Witam,
Wie ktos moze gdzie w Gdanku mozna kupic drewno takie jak do kominka? Pociete i powiazane w "paki" ? Jezeli wiecie to ile kosztuje?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
W Leroy Merlin kolo Auchan mieli rok temu po 109 pln za m3... teraz to nie wiem, ale sprawdz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
www.drewnokominkowe.com albo pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czesc,
Rowniez jestem zainteresowany kupnem drewna kominkowego.
Masz jakies namiary na jakis sklad takiego drewna ?

Dzieki

Pawel

LoRd napisał(a):

> Witam,
> Wie ktos moze gdzie w Gdanku mozna kupic drewno takie jak do
> kominka? Pociete i powiazane w "paki" ? Jezeli wiecie to ile
> kosztuje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
109 zł za m3 jest to cena nierealna, ponieważ m3 drewna w nadlesnictwie kosztował 140 zł brutto. Chyba , że drzewo to jest niewiadomego pochodzenia i sprzedawane na "lewo"........... :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
wiem kto ma :) tel.kon.: 604-950-214 Mrzezino k/Pucka, ceny poniżej:
130 zł/mp klocek (buk, dąb, brzoza) z transportem do 30 km gratis
140 zł/rąbane (szczapy)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
Można kupić drewno kominkowe sezonowane, połupane . pocięte ,(buk,dąb)( do uzgodnienia ).Naprawdę tanio , gwarantuje że drewno jest dobrej jakości, z transportem na terenie trójmiasta gratis pod tym numerem:) 728 849 964
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
witam ja mam takie drewno kominkowe i nie tylko za 1m3 to tylko 140zl oto muj numer663640438
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
witam ja posiadam takie drewno i za 1m3 umnie kosztuje tylko 140zl jak cos to prosze pisac lub dzwonic pod numer 663640438 lub na majla przemo20_1986@o2.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
witam ja posiadam takie drewno prosze dzwonic 663640438 tanio
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
witaj

Drewno kominkowe możesz dostać też na www.drewnokominkowe.za.pl lub na stronie www.drewnokominkowe.iq.pl

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Niekoniecznie, ponieważ w nadleśnictwie kupują m3 poukładanego w sągu drewna. Po połupaniu objetośc rośnie i do klienta trafia metr przestrzenny a nie sześcienny.
zarabiają i to dobrze -;))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
chyba raczej po 60-80 zł za m3 płaca w nadlesnictwie a nie 140zł
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
W jakim nadleśnictwie masz takie ceny?
Potrzebuję drewno do Drzewiny, gm. Trąbki Wielkie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mail: m.kurdziel@kompas.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja niedawno kupowałam drewienko - połupane , sezonowane , wszystko mogłam wybrać , grubość i wysokość :) Pan przywiózł rzeczywiście takie drewno jak zamawiałam - jestem bardzo zadowolona no i najważniejsze ciepło w domu . To jego numer 600 391 394
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
wiem znam taka firme juz od 10 lat kupuje maja najtaniej i drewno każdego gatunku jest pożądne i nie oszukane tel. 605-207-558 to jest nr tel do firmy zadzwon a na pewno sie dogadasz
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Witam Cibie ja kupowałem drewno w tym roku i dostałem takie jakie chciałem drewno grube na odpowiednia długosc.... firma na prawde godna polecenie nie którzy pisza ze tanie tanie ale za jakie drewno jakis szajs!!!!!a najlepszym gatunkiem jaki może byc do kominka TO BRZOZA BUK DAB!!!! za meter buka 145zł Firma posiada równierzdrewno sezonowane i sa ceny duzo mniejsze niz gdzie kolwiek .... POLECAM TEL> 605-207-558
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11
Tanio to nie zawsze dobrze .Ważna jest też ilość.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja kupuje drewno kominkowe w Osowej na ul. galektycznej :) Jestem tam stałym klientem i nigdy jeszcze nie zawiedli mojego zaufania moge podac stronkę to sobie przeczytacie o firmie ja POLECAM http://www.drewnodokominka.com/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
do góry