Widok
Film pozostaje długo w pamięci...
Film pozostaje długo w pamięci...
...co najmniej przez godzinę po wyjściu z kina nie mogłem przestać o nim myśleć. Nie mogłem przestać myśleć, co reżyser miał na myśli i dlaczego nikt mu nie powiedział, że ten film to jakaś kompletna klapa.
Przez chwilę zastanawiałem się, czy to ze mną jest coś nie tak i nie mogę skumać sensu tego filmu, ale po wyjściu z kina i usłyszeniu rozmów innych ludzi zrozumiałem, że nie nikt tego filmu nie zrozumiał :)
Film oceniam na 2/10. 1 punkt za fajnego Forda Mustanga, który niestety pojawił się tylko kilka razy, a drugi punkt za ...
hmm... daję tylko 1/10
...co najmniej przez godzinę po wyjściu z kina nie mogłem przestać o nim myśleć. Nie mogłem przestać myśleć, co reżyser miał na myśli i dlaczego nikt mu nie powiedział, że ten film to jakaś kompletna klapa.
Przez chwilę zastanawiałem się, czy to ze mną jest coś nie tak i nie mogę skumać sensu tego filmu, ale po wyjściu z kina i usłyszeniu rozmów innych ludzi zrozumiałem, że nie nikt tego filmu nie zrozumiał :)
Film oceniam na 2/10. 1 punkt za fajnego Forda Mustanga, który niestety pojawił się tylko kilka razy, a drugi punkt za ...
hmm... daję tylko 1/10
nuuuuudaaaa
Szkoda czasu na ten film, początek bardzo długi....główny bohater jakby cały czas na haju, prawie się nie odzywa, po pół godzinie myślimy, zż film się rozkręci..a tu nadal brak akcji..niby pojawia się 'wątek milosny' - jednak to za dużo powiedziane, nic się nadal nie dzieje...główny bohater odzywa się raz na 10 minut ;) ....w końcu nadchodzi druga połowa filmu i główny bohater bierze odwet...ale i tak nadal działa jakby był otumaniony psychotropami...nuda..bzdura...i generalnie szkoda czasu i kasy na cos takiego..
I muszę przyznać, że najlepsze to byly reklamy przed filmem...30 min trwały i w porównaniu z filmem - były SUPER! :)
I muszę przyznać, że najlepsze to byly reklamy przed filmem...30 min trwały i w porównaniu z filmem - były SUPER! :)
kaszanka
"Są mężczyźni, którzy wolność mają wpisaną w DNA"...??
kampania reklamowa, plakaty, trailery ukazywaly obraz filmu akcji.. a otrzymalismy beznadziejny nudny film w ktorym postac glownego bohatera byla tak prostolinijna a glowny watek filmu gdzies chyba sie zagubil.. dialogi zajmowaly chyba jedna kartke a4, a gra aktorska ? hmm nie dalo sie jej zbytnio zauwazyc, ogolnie dla mnie najgorszy film 2011 roku nie polecam
kampania reklamowa, plakaty, trailery ukazywaly obraz filmu akcji.. a otrzymalismy beznadziejny nudny film w ktorym postac glownego bohatera byla tak prostolinijna a glowny watek filmu gdzies chyba sie zagubil.. dialogi zajmowaly chyba jedna kartke a4, a gra aktorska ? hmm nie dalo sie jej zbytnio zauwazyc, ogolnie dla mnie najgorszy film 2011 roku nie polecam
szkoda czasu i kasy
Takiego gniota to świat jeszcze nie widział. Film tandetny, beznadziejny, nudny, nic się w nie dzieje i żaden z aktorów za dużo nie mówi. Scenarzsta musiał całe życie jeść kwasy że aż tak mu mózg wyżarło. To jest jawna kpina z ludzi którzy lubią kino.
POPROSTU CHU... Z GRZYBNIĄ NIE MARNUJCIE CZASU I KASY
POPROSTU CHU... Z GRZYBNIĄ NIE MARNUJCIE CZASU I KASY
świetny
Jeden z niewielu filmów, który miał doskonały klimat świetne zdjęcia filmowe i niesamowitą muzykę. Mówię za siebie, ale chłonąłem każdą scenę filmu, któremu pod względem wcześniej wymienionych elementów sztuki filmowej, w podobnym gatunku i pierwszy jaki mi przychodzi do głowy, jest chyba tylko "Gorączka". Gosling świetnie wpasował sie w rolę. Film miejscami bardzo brutalny.
Jak dla mnie jeden z najlepszych filmów ostatnio oglądanych. Nie chce przesłodzić, ale z pewnością mniej oczekiwałem czytając poniższe recenzje, być może dlatego jestem mile zaskoczony.
Ja polecam, ale nie fanom kolejnej części "szybcy i wściekli ...." .
Jak dla mnie jeden z najlepszych filmów ostatnio oglądanych. Nie chce przesłodzić, ale z pewnością mniej oczekiwałem czytając poniższe recenzje, być może dlatego jestem mile zaskoczony.
Ja polecam, ale nie fanom kolejnej części "szybcy i wściekli ...." .
zz
Widzę że ktoś tu wdał prywatną wojnę temu filmowi. Dla oceny zamieszam link do kompilacji soundtrack -a
http://www.youtube.com/watch?v=A9J4R4KYv-s&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=A9J4R4KYv-s&feature=related
Potwierdzam w całości opinię "nuuuuudaaaa". Strata czasu/kasy i kasy sponsora na ten film.
Reżyser pooglądał sobie Transportera, ale to co mu wyszło dobrego zawarte jest tylko w trailerze. Fakt jest brutalizm a'la Tarantino, jednak reszta kręcona jak dla odbiorców na haju lub na kacu. Gdybym oglądał to na kompie, całość zakończyłbym w 15 min posuwając klawiszem do przodu.
Polecane dla zakochanych par w ostatnim rzędzie, które chodzą do kina, nie na film ;-)
Reżyser pooglądał sobie Transportera, ale to co mu wyszło dobrego zawarte jest tylko w trailerze. Fakt jest brutalizm a'la Tarantino, jednak reszta kręcona jak dla odbiorców na haju lub na kacu. Gdybym oglądał to na kompie, całość zakończyłbym w 15 min posuwając klawiszem do przodu.
Polecane dla zakochanych par w ostatnim rzędzie, które chodzą do kina, nie na film ;-)