Widok

Drive

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Drive.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Drive

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10

Film slaby

Niestety do Tarantino dużo tutaj brakuje. Mam wrażenie że tak brutalne do przesady sceny były tutaj zupełnie niepotrzebne bo film mógł sobie poradzić i bez nich.... no ale cóż - to miało tak właśnie wyglądać.... Muzyka też jakoś specjalnie nie zachwyca...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

skąd tak wysokie oceny???

Jeśli ktoś lubi dziwawne, patologicznie przebajerowane i epatujące przemocą filmy a'la Tarantino to niech śmiało ciśnie na ten filmik...Moja ocena to 3/10, te plusy to jedynie gra aktorska, dość ciekawa muzyka no i ten Mustang :) Reasumując, szkoda czasu i hajsiwa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Co za masakra!!!

Film to istna krwawa bitwa. Początek przydługawy, główny bohater wycofany, małomówny, może nierozgarnięty...Potem zamieszali wątek "miłosny", a od połowy to istna, naturalistyczna rąbanka...No nie wiem, może ktoś to lubi. Dla mnie 1/10 to za dużo...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

ciekawy

Oryginalny scenariusz, trzyma w napięciu , jak dla mnie piękna historia miłosna :))
Przeszkadzała mi mnogość brutalnych scen ale ogólnie warty obejrzenia
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Film pozostaje długo w pamięci...

Film pozostaje długo w pamięci...
...co najmniej przez godzinę po wyjściu z kina nie mogłem przestać o nim myśleć. Nie mogłem przestać myśleć, co reżyser miał na myśli i dlaczego nikt mu nie powiedział, że ten film to jakaś kompletna klapa.
Przez chwilę zastanawiałem się, czy to ze mną jest coś nie tak i nie mogę skumać sensu tego filmu, ale po wyjściu z kina i usłyszeniu rozmów innych ludzi zrozumiałem, że nie nikt tego filmu nie zrozumiał :)
Film oceniam na 2/10. 1 punkt za fajnego Forda Mustanga, który niestety pojawił się tylko kilka razy, a drugi punkt za ...
hmm... daję tylko 1/10
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 8

Drive

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10
do góry