Widok

Drodzy uczniowie

Nie bierzcie przykładu z tych dziewczyn jadąc komunikacją
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale

Ale dziewczynki jak już pisałam ustopiły miejsca starszym panią. Bo z nimi jechałam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

:)

Dla poprawienia krążenia.nózki do góry....

A ja bym grzecznie zwrócił uwagę i wytłumaczył.

Usiadł na tych zwolnionych miejscach i uśmiechnął się. A jakby nadarzyła się okazja, to dałbym dobry przykład ustępując miejsca np starszej osobie.
A Wy od razu przemoc !?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

K.r.e.t.y.n.k.i
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Żeby otrzymać równie "kulturalną" odpowiedź, co zachowanie ujęte na fotce? Raczej podziękuję...

A co sie bedzie cale dnie uzeral. Musial by co przystanek. W domu nie wychowali a on ma wychowawac.

To dla mnie powod podstawowy. Jak mam jechac w jazgocie tandetnej muzy z glosnikow, sluchac bluzgow gowniarstwa wzglednie nabijania sie ze mam taka czy inna torebke, szalik etc oraz przepychanie sie miedzy plecakami (kultura nakazuje go zdjac z plerow) to tak tylko auto. W korku weecz odpoczywam.

Mylisz sie. Beda sie zmiac ze kots afere kreci i beda dumne ze swej niezaleznosci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak. Nie jesteście anonimowe.

Nie myślcie dziewczyny że jesteście anonimowe. Mam nadzieję, że Dyrekcja szkoły zainterweniuje.

Już nie.

Już nie. Pierwsza klasa IV LO. To są nasze przyszłe służby...

Wręcz odwrotnie

Jest wręcz odwrotnie. Dziewczyny są dumne i chwalą się znajomym tym wydarzeniem...że ktoś wrzucił ich chamskie zachowanie do internetu. No i jeszcze tyle komentarzy! Co za fejm! Niestety, ale to prawda...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zobaczymy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry