Widok

Droga ul. Saturna

Temat/ pomysł skierowany do mieszkańców. Pewnie większość z nas nie wie co dalej z naszą drogą kiedy będzie zrobiona do kogo należy itd...Chciałabym zaproponować jakieś rozwiązanie, a mianowicie żeby każdy przed swoim podjazdem wysypał 1 lub 2 tony gruzu koszt za tone to 25 zł nie wiem ile za transport.Jest to tylko wstępny pomysł jeżeli większość mieszkańców wyrazi zgodę i chęci do wyrównania drogi zdobędę razem z sąsiadką więcej informacji dotyczących drogi; czy można w ogóle coś takiego zrobić czy przy zamówieniu większej ilości gruzu dostaniemy jakiś rabat ile będzie kosztować transport itd itd. Jeśli ktoś może ma ciekawszy pomysł zawsze może się wypowiedzieć. Pozdrawiam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak spotkanie,to tylko w eko-budzie,tam powinniśmy domagać się przekazania ulicy do GMINY.
Nie wyobrażam sobie inwestowania ,w drogę należąca do dewelopera,na którym ciąży obowiązek przekazania drogi do GMINY.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Drodzy sąsiedzi macie może pomysł gdzie i kiedy moglibysmy sie spotkać i przedyskutowac temat? Wydaję mi się że na forum zbyt wiele nie uzgodnimy.

O czym piszesz? Czy gdzieś napisałam ze nie chce się dokładać? Ludzie padło pytanie gdzie jest skrzynka a już gownoburza leci.. proszę sobie nie dopowiadać - czytać ze zrozumieniem.

To fakt. Tylko ci co sie dołożą dalej po dziurach jeździć będą bo mieszkają np na końcu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem za tym , żeby przed posesja tych co się nie dołożą nie kłaść płyt. Po prostu tak byłoby sprawoedliwie.

To już chyba nie ma znaczenia czy w dziurze jest błoto czy woda. Ta droga gorsza być już nie może.

Aneta M.
2018-01-14 13:27:36
Temat/ pomysł skierowany do mieszkańców. Pewnie większość z nas nie wie co dalej z naszą drogą kiedy będzie zrobiona do kogo należy itd...Chciałabym zaproponować jakieś rozwiązanie, a mianowicie żeby każdy przed swoim podjazdem wysypał 1 lub 2 tony gruzu koszt za tone to 25 zł nie wiem ile za transport.Jest to tylko wstępny pomysł jeżeli większość mieszkańców wyrazi zgodę i chęci do wyrównania drogi zdobędę razem z sąsiadką więcej informacji dotyczących drogi; czy można w ogóle coś takiego zrobić czy przy zamówieniu większej ilości gruzu dostaniemy jakiś rabat ile będzie kosztować transport itd itd. Jeśli ktoś może ma ciekawszy pomysł zawsze może się wypowiedzieć. Pozdrawiam
Najważniejsze drodzy Sąsiedzi, nie wrzucajcie w te dziury ziemi którą "nawiózł" EKOBUT. Zobaczcie jak teraz wygląda po deszczu uliczka nasza przecudna.

Grażyna
2018-04-15 18:46:28
A co jeśli ktoś jest „z początku” ulicy i nie chodzi/jedzie dalej niż do swojego domu?
@Grazyna, jezeli sie nie dolozysz bo mieszkasz na poczatku ul. Saturna to nie powinnas jezdzic ta ulica. Albo wszyscy albo nikt.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

czy może Pan podać maila do siebie, gdzieś mi się zapodziała ulotka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Panie sąsiad , prosze o dane @ na forum nie bede się wypowiadał .Niestety zajmuję sie sam i pracuję termin był do niedzieli dziś mamy poniedziałek .Postaram się odpisać na adresy @ podane i ewentualnie kontakt tel tym osobom które go podały .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Cześć
Proszę o informacje co wyszło z tej ankiety?
Jakie są efekty? Ile osób opowiedziało się za trwałym rozwiązaniem? Ile osób ogólnie się wypowiedziało?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie ma to jak cwaniactwo

Stoi po środku pod żółtym słupkiem, nie da się nie zauważyć
Podany poniżej mail. Na marginesie to nie jest Pan Artur

Anonim - dlaczego? Ja też o tym myślałam. Dobrze, że rozmawiamy i rzucamy pomysłami. Jeszcze tylko w tym temacie brakowało kwasu na tym forum....

Brak słów.... Grażyna idź do Janusza
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To tak jak zapytać po co komu dach w bloku skoro mieszka na parterze... chyba nie muszę rozwijać swojej myśli ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moze lepszym i tanszym pomyslem by byly plyty drogowe (zazwyczaj maja rozmiar 3x1.5m).
Takich plyt na pewno potrzeba mniej niz jumby.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

A co jeśli ktoś jest „z początku” ulicy i nie chodzi/jedzie dalej niż do swojego domu?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jak byś był z ul. Saturna to byś wiedział
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry