Widok

Drogeria Natura

jakie są warunki pracy? tj. wynagrodzenie, świadczenia itd?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
umowa o pracę, najniższa krajowa i to tyle
Najniższa krajowa a roboty tyyyle, jeżdżenie ciągle po innych sklepach a to na inwentaryzacje a to do pomocy itd. Beznadziejnie mi się tam pracowało nie wspominając już o relacjach między pracownikami.
Dzięki - niestety muszę mieć jakąkolwiek pracę więc jak mnie przyjmą to wezmę ale dobrze wiedzieć na co się piszę :/
Byłam na rozmowie wczoraj i bardzo pozytywnie- kierowniczka bardzo miła, rozmowa także sympatyczna, niestety zarobki bardzo niskie bo faktycznie najniższa krajowa czyli 1100zł po opłaceniu mieszkania, tel, netu, biletu miesięcznego na życie zostaje jakieś 250zł z czego kup proszek, tampony, szampon, mydło, że o jedzeniu nie wspomnę- nie taki kraj chce utrzymywać z podatków! do tego muszę iść do lekarza specjalisty - na ubezpieczenie z pensji idzie 300zł a skorzystam z niego za 2 lata bo taka kolejka do lekarza, mogę oczywiście prywatnie ale wtedy z 250zł zostanie 100zł na 30dni! to nawet nie jest nedza!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

jak znaleźć pracę bez znajomośći???? (63 odpowiedzi)

nie mam pojęcia juz co robić.....skonczyłam studia...nie mam doswiadczenia...ale też nie mam go...

Własny biznes do 40 tyś zł (22 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

PRZEPROWADZKA DO TRÓJMIASTA (33 odpowiedzi)

Witam Kochani proszę o poradę. Obecnie mieszkam we Wrocławiu, ale zawiodłam się na tym...

do góry