Widok
Drogi ADMINIE
Drogi Adminie
Zmiany sprzedażowe na forum są świetne !! BRAWO
Ale już przydały by się usprawnienia. a mianowicie:
podczas dodawania nowego wątku konieczność wybrania jednej z 3 opcji:
Sprzedam Kupie BezOgłoszen
Dziś nam się czasem zapomina i wątki sprzedażowe trafiają do tych niesprzedażowych i znów się "tłuczemy" :)
Proszę o pozytywne rozpatrzenie tejże prośby - heheheh :)
PS. Ja sie dziś pomyliłam :) ... gwiazda ze mnie i tyle ...
Zmiany sprzedażowe na forum są świetne !! BRAWO
Ale już przydały by się usprawnienia. a mianowicie:
podczas dodawania nowego wątku konieczność wybrania jednej z 3 opcji:
Sprzedam Kupie BezOgłoszen
Dziś nam się czasem zapomina i wątki sprzedażowe trafiają do tych niesprzedażowych i znów się "tłuczemy" :)
Proszę o pozytywne rozpatrzenie tejże prośby - heheheh :)
PS. Ja sie dziś pomyliłam :) ... gwiazda ze mnie i tyle ...
Walerka, dowaliłaś:)
To już średnio mądry pomysł...nie zawsze mozna się zalogować;/
Co do sprzedaży- Dejwi ma 100% racji.
Co do Admina- dziwne ma zachowanie w sprawie ogłoszeń, nie raz są ogłoszenia ( 90%) , w ktorych aby sie przypomnieć ktoś podpisuje- podbijam, hopsa, itd.
Niektóre ogłoszenia są blokowane za takie słowa, a niektóre nie....złosliwość, inne podteksty, nie wiem.
Bez sensu i tyle!Blokuj albo wszystkie ze słowami "hopsa, s****a ,alal".albo nie, brak konsekwencji czy czort wie czego;/
To już średnio mądry pomysł...nie zawsze mozna się zalogować;/
Co do sprzedaży- Dejwi ma 100% racji.
Co do Admina- dziwne ma zachowanie w sprawie ogłoszeń, nie raz są ogłoszenia ( 90%) , w ktorych aby sie przypomnieć ktoś podpisuje- podbijam, hopsa, itd.
Niektóre ogłoszenia są blokowane za takie słowa, a niektóre nie....złosliwość, inne podteksty, nie wiem.
Bez sensu i tyle!Blokuj albo wszystkie ze słowami "hopsa, s****a ,alal".albo nie, brak konsekwencji czy czort wie czego;/
dlaczego, zobacz wszystkie osoby stale udzielajace sie sa zalogowane, z regoly niezalogowane mieszaja, obrazaja, bo czuja sie bezkarne. inne fora na ktorych jestem nie pozwoli ci sie wypowiedziec jezeli nie jestes zalogowana, tylko pozwala przegladac watki. jest o wiele mniej glupich wypowiedzi i o wiele lepsza atmosfera i wlasciwie nie zdarzaja sie watki jak tutaj. cozywiscie jak ktos bedzie chcial to zaloguje sie pod kilkoma nikami i bedzie mieszal ale to juz troche wiecej zachodu i moze odstraszy to przygodne osoby.
to jest oczywiscie moje zdanie, inna kwestia ze trzeba to meijsce traktowac z przymruzeniem oka, w koncu to tylko forum, co nie zmiena sprawy ze fajnie by bylo gdyby atmosfera byla milsza. nie zrozumcie mnie zle nie jestem za przyklaskiwaniem wszystkim i wszystkiemu, krytyczne uwagi sa czesto bardzo pomocne ale wyrazane w odpowiedni sposob a z tym niestety jest problem na tym forum.