Widok

Drogi i czystosc w Bojanie

Dlaczego Pani Sołtys w ogóle nie interesuje się swoja wsią. Zimą nie odśnieżała, a teraz wiosną nie wyrównuje dróg.
W Bojanie jes smród, brud i ubustwo, brak koszy, śmieci, tragedia, a niby jesteśmy najbardziej prężnie rozwijajacą się miejscowością. Co robią za nasze podatkiu!!!!!! Do gminy napiszę skargę na warunki panujące w naszej gminie. A Pani Sołtys proponuję wziąć się do roboty!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
W zime nie odśnieżali?? U mnie chociaż mieszkam na obrzeżu było za każdym razem elegancko odśnieżone,co do dróg to racja tydzień po odwliży a dziury jak były tak są dalej.

A Podatki idą do kieszeni urzędników,tak to już jest w tej naszej gminie.Tutaj nic a nic się nie dzieje,a to smutne bo można wiele ,a nie robi się prawie nic.

Pisałem raz do gminy w jednej sprawie i nie dostałem żadnego odezwu oni mają do w 4 literach....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Bojano

Budżet gminy 2025 - drogi Bojano (16 odpowiedzi)

Witam. Niestety w budżecie gminy na 2025 modernizacja dróg w Bojanie wygląda cienko. Praktyczbie...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (695 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Telewizja naziemna (3 odpowiedzi)

Dzień dobry, czy macie sygnał telewizji naziemnej, u nas tylko nieliczne programy,brak m.in....

do góry