Widok

Drogi między polami aż do Rzucewa/Rewy

Chylonia Temat dostępny też na forum:
Witam,
Ma ktoś z was dobry układ tras z Gdyni z ul Puckiej (przejazd drogą Elektrociepłowni) w stronę rzucewa? Chodzi mi o plan tamtych ścieżek, nawierzchnię. Ostatnio startowałem z Redy w stronę Mrzezina, i asfalt tam to jakaś porażka, nawet na mojego crossa z semislickiem. Dziury i spękania, i dużo piachu. Podoba mi się trasa przez rumię do Rzucewa, ale czy jest jeszcze jakaś alternatywa, żeby pośmigać w tamtych rejonach? Start z Chylonii, preferowane drogi równe, bez samochodów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
albo drogi równe, albo drogi bez samochodów, na raz się nie da
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Drogi równe, bez samochodów? To chyba w Norwegii :))
https://www.google.co.uk/maps/@59.995784,10.765613,3a,55.4y,206.78h,81.82t/data=!3m4!1e1!3m2!1sgSylMB0wU9XffNAVeVLvsQ!2e0
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Spoko, Od Pomieczyńskiej Huty, do Kłosowa jest gładko i jak się ma szczęście, to można samochodu nie zobaczyć. Choć w ostatnią niedzielę tuż przed Kłosowem stała karetka na sygnale, a poszkodowany był na noszach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rowery

rowerek treningowy stacjonarny - gdzie kupię? (14 odpowiedzi)

Gdzie mogę kupić w Trójmieście rowerek treningowy stacjonarny w cenie ok. 200 zł? Decathlon,...

Skradziono rowery Habenda ul. Wielkopolska (20 odpowiedzi)

skradziono 2 rowery MTB, proszę o kontakt w razie znalezienia lub widzenia takowych na...

Jaki rower dla wysokiej kobiety? (129 odpowiedzi)

Przymierzam się do zakupu roweru, ale nie mam pojęcia jaki wybrać. Czy ktoś bardziej obeznany w...

do góry