Widok

Drogo i niestety tylko przeciętnie

Z uwagi na to, że uwielbiam kuchnię chińską, której niestety w Trójmieście jest niewiele - postanowiłam wybrać się z rodziną do w/w restauracji.
Ceny dość wysokie, ale nie odstraszyły nas. Niestety potrawy tylko przeciętne :-( Dało się zjeść, ale bez fajerwerków, których spodziewałam się po tym lokalu.
Mam porównanie kuchni chińskiej, ponieważ studiowałam w Wrszawie, gdzie swego czasu był wysyp budek, barów i restauracji chińskich i w większości jedzenie było o niebo smaczniejsze.
Porcje są spore, ale co z tego, jak jedzenie takie sobie.
Wystrój restauracji też przeciętny, mam wrażenie, że zrobiony "tanim kosztem." Poduszki brudne, poplamione, pani kelnerka średnio miła.
Zapłaciliśmy 100 zł, zostawiając mały napiwek, ponieważ nie byliśmy zadowoleni.
Byliśmy tam pierwszy i ostatni raz. Dzisiaj rozmawiałam ze znajomą, która zna tę restaurację i ma podobne odczucie do mnie.
Mam wrażenie, że większość pozytywnych opinii piszą sami właściciele, ponieważ wszystkie dziwnym trafem są "na jedno kopyto" ;-)
Moja ocena
obsługa: 3

menu: 3

jakość potraw: 3

klimat i wystrój: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 3

2.3

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11
Hej Ela,

Przez przypadek przeczytałem Twój komentarz, gdy szukałem telefonu do restauracji. Jesteś chyba idealnym przykładem tzw. warszawki, która chodzi pare centrymetrów ponad chodnikami. Po sposobie w jaki napisałaś tą recenzję, dziwie się, że pani kelnerka była AŻ średnio miła, zważając na Twoją postawę.

P.S. Jeśli lubisz chińskie jedzenie ze swoją znajomą i szukasz lokalu z kuchnią chińską to proszę nie wchodź do lokalu z kuchnią wietnamską, który myląco nazywa się Good Morning Vietnam.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry