Widok

Druga Biedronka

Pojawiają się plotki o rychłej budowie drugiej Biedronki w naszej wsi. Ta sam plotka mówi o okolicach Pszennej. Może ktoś wie coś więcej?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A na dąbrowie będzie kosmodrom :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

my tu już mamy Sajgon
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Może Stonka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Te biedronki to jak grzyby po deszczu
Nie wiem co ludzie w tym sklepie widzą
Kiedyś jeszcze było tanio a teraz to niekoniecznie
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

A gawiedź cieszy się ,że w Baninie biedrony powstają
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

I dobrze niech wubuduja druga. Bo w tej jest non stop sajgon. Kiedy nie przejeżdżam tam ciągle caly parking zawalony! Niektórzy nie maja co robic i siedzą ciagle w biedronce. A normalny człowiek zakupów spokojnie nie zrobi.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tam parkują ludzie nie robiący zakupów w biedzie. Jednym zdaniem darmowy parking.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

węzeł przesiadkowy - Banino błota z obu stron na 126 ekspres wrzeszczański via Matarnia Center.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

niech lepiej drugą szkołę zaczną budować, bo niedługo to niedzielna zmiana w szkole będzie, bo zmianowość to już chyba wszystkie klasy niebawem dosięgnie, a dzieci coraz więcej
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zycze biedronce szcz3scia w poszukiwaniu pracownikow.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

gmina sprzedała przylegający teren,który mógł być wykorzystany pod rozbudowę szkoły i teraz to chyba w lesie... domki,domki VOR ALLEM ANDEREN! Ja,ja
A co do biedrony to o nie swój geszeft sie nie martw, pracownik się znajdzie,niedługo znowu będą kolejki do rekrutacji...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Hocki klocki (111 odpowiedzi)

Wiecie kto prowadzi tą placówkę ?

Imperium-Auto Salon (9 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (70 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

do góry