Widok

Drzewa

zauważyłem, że nawet Ksiądz w naszej wsi wyciął drzewa przed kościołem :-( masakra

Ciekaw jestem czy jesli nagle P..siory napisałyby ustawę, która pozwalałaby na kradzież bez konsekwencji to połowa ludzi w Polsce zaczęłaby okradać innych ???
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9

Widze że myślenie boli...... przeczytaj posta powyżej... w tygodniu parking ma służyć szkole, w niedziele dla wiernych...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie kupuję powodu, bo zanim powstała duża szkoła, to w tej była podstawówka która była BARDZO obłożona, wówczas ten powód nie istniał? czy może trudniej było wyciąć drzewa? ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Juz tlumacze, tylko nie pyskuj. Teren na którym są reklamy od jakiegoś czasu jest w rękach prywatnych. Gmina musiała sie zainteresować miejscami parkingowymi. Powód-utworzenie drugiej szkoły podstawowej dla klas 0-3. Masz jeszcze jakieś pytania.? A może i gmina chciała kupić teren reklamowy ale gościu się nie zgodził. Prawo rynku.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

tak, jeśli masz tak szeroką wiedzę, dlaczego nie zrobiono tego parkingu na działce obok, na której stoją reklamy?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Niestety prywatne. Będzie to trzecie przedszkole pewnej pani.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiedy powstanie to przedszkole? Państwowe oczywiście?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Temat się tyczy drzew przed kościołem, więc nie wyzywaj.
Co do tematu parkingu, to teren został zakupiony przez gminę od osoby prywatnej. W tym miejscu ma powstać parking dla ,,starej" szkoły, jak i parafii.
Obecny parking (nie ten przy kosciele) należy do prywatnej osoby. Na tym miejscu ma powstać przedszkole.
Jeszcze jakieś pytania.?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Głupki to jest pod parking szykowane.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
,,Zauważyłem" że jest to trzeci temat założony na temat drzew. Idź do proboszcza i pogadaj z nim jak masz problem. Jak się go boisz,.a zapewne odwagi nie masz to idź pogadaj z radą parafialną, ale pewnie i tak nie pojdzisz, bo wolisz zakładać następny temat.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ciekawe gdzie byliscie jak za czasow PO wycinali las zeby postawic,, piekne reklamy,, nie wspomne o wycinaniu lasu na zwirownie Fakt to co zrobil proboszcz przy kosciele to zniszczenie dorobku bylego proboszcza .Skonczcie tu mieleniem ozorow lemingi na PIS
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 13
do góry