Widok
Dudi - opinia
najgorsza firma z jaką kiedykolwiek miałem do czynienia. brama dostarczona i zamontowana niezgodna z zamówieniem. na reklamację nie odpowiadali co zaskutkowało automatycznym jej uznaniem. brama została wkoncu zdemontowana natomiast do dziś dnia nie otrzymałem zwrotu gotówki pomimo zapewnień że gdy tylko brama trafi do firmy to zwrot otrzymam. na obecną chwilę jaśnie wielmożni nie odbierają telefonów i nie odpisują na emaile zasłaniają się pseudo sytuacją epidemiologiczną która wg nich uniemożliwia zwrot moich pieniędzy (kilku tyś złotych) natomiast umożliwiała demontaż bramy. ta firma powinna być zlikwidowana i ukarana za takie traktowanie klientów. na obecną chwilę sprawa przekazana do kancelarii prawniczej i trafi do sądu. przekazana została również do rzecznika konsumentów, ponadto powiadomiona została inspekcja handlowa i urząd skarbowy. radzę omijać tę firmę z daleka. co do montażystów to powiem tyle - porażka i totalne nieudolstwo - bramy nie potrafili prawidłowo zamontować, uszkodzili ją przy montażu i poprawkach na jakie przyjeżdżali.
wypowiedź zmoderowana ( 2020-04-28 06:58:05)
Moja ocena
Domex
kategoria: Drzwi wewnętrzne i zewnętrzne
obsługa: 1
asortyment: 1
przystępność cen: 1
czas realizacji: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6