Widok

Dulkiewicz do dymisji - protest mieszkańców!

Dulkiewicz do dymisji - protest mieszkańców! Temat dostępny też na forum:
Odcięcie kilkunastu tysięcy mieszkańców od Gdańska! Permanentne korki! Opóźnione inwestycje! Wydawanie kasy na festyny! Rozwój republiki deweloperów! Masz tego dość. Widzimy się wszyscy w piątek o 17:00 pod Radą Miasta! Podaj dalej, zaproś znajomych! Dość już nieudolnych rządów Dulkiewicz!
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Flaga

Dlaczego blokujecie moje zapytanie: kiedy zniknie flaga ukraińska z budynku Urzędu Miejskiego ?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Flagi

Na Urzędzie Miejskim proponuje dodatkowo, oprócz flagi niebiesko-żółtej zawiesić flagę czerwono-czarną.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Majewski

Majewskiego z PiSu i ta bandę która namawia do nienawiści pozamykać na 25 za kraty i skaczą się groźby całe zło płynie z prawej strony jak PiS konfederacja i skrajne prawicowe bojówki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12

Zapraszamy na festyn

Gość programu Festyniara, herbu kolekcjonera mieszkań
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Głąby

Ja mam to gdzieś z jakiej partii będzie rządził , byle był dobry gospodarz. Nie lubię PISu ale to nie znaczy , że nie będzie gorszy a może to najlepszy wybór. W sumie to wasza wina .Na siłę wybraliście Dulkiewicz byle innych nie popierać bo do zło i będzie jeszcze gorzej. No to teraz macie.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

radni pis ...nie protestowali przez 8 lat

gdy ich partyjni koledzy ....rabowali kraj . Teraz chcą zabłysnąć . Ale na szczęście '' kundelki ujadają '' a karawana jedzie dalej ....brawooo Pani Prezydent
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Dlaczego musieli zorganizować w piątek o godzinie 17:00 kiedy jeszcze dużo osób o tej godzinie jest w pracy, a nie mogli tego protestu zorganizować w niedzielę kiedy większość osób ma wolne i nie pracuje?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

no przeca

to Agatka z Krainy Grzybów!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

bo tak

się pacyfikuje rewolucje

No no sukces na 400 tyś miasto przyszło 100 osób. Mniej niż mieszka w mojej klatce w bloku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nieudolność

Nie potrafisz kobieto nie pchaj się do władzy.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zwolennikiem pis nie jestem, ale

w temacie mostu Siennickiego zaniedbanie władz to delikatnie powiedziane.
Podobnie uporczywe forsowanie nowej politechnicznej uważam za przyszłe wyrzucenie pieniędzy w błoto. Budujmy drogi ba Chełmie!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dulkiewicz to tylko pionek w czyichś rękach. Nie rządzi samodzielnie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zaniedbane miasto

Brak kasy na remonty dróg, Brak kasy na odśnieżanie, Brzeźno od lat jest zaniedbane, miejsca parkingowe likwidowane, nie idziemy w dobra strone....

Popieram

Do natychmiastowej dymisji. Razem ze swoimi nieukamii z KT

M

A ja nie jestem za PIS ale ta kobieta ile razy może popełniać błędy i gafy ?

Inne tematy z forum Rozrywka

Grow with the flow - coffee rave na dachu - coffee rave na dachu (5 odpowiedzi)

Choć zbliża się jesień, jeszcze przez chwilę jesteśmy w świetle. Muzyka płynie, słońce jeszcze...

Muzyka Stinga i Sade przy świecach (3 odpowiedzi)

Magiczny koncert przy świecach. Zapraszamy na wyjątkowy wieczór pełen pięknej muzyki w świetle...

Na nogach i kołach wokół Pachołka (4 odpowiedzi)

Na Nogach i Kołach Wokół Pachołka - wyścigi kolarskie MTB XC oraz biegi cross country. Zapraszamy...

do góry