Widok
Moja piasta nawaliła bo pewien mechanik przez małe " m " tak ją złożył że dwie kulki od strony bębenka wesoło sobie latały wewnątrz piasty zamiast na bieżni, zresztą pakiet korby tez mi " przekręcił " bo przecież on wie z jaką siłą dokręcać i zaden dynamometr nie jest mu potrzebny, efekt - pakiet był do wymiany po trzech tysiącach.
Pozdrawiam , Marek .
panowie poco sie klocicie miedzy tymi kolami jest przepasc technologiczna. pamietajcie jaki dziwny zaplot sprych mialy 7700 prawaszpycha z piasty montowana po lewej stonie obreczy to niemoglo byc sztywne.teraz nawet kola pokroju rs 20 sa sztywniejsze bocznie. powiem ci biker na tamte czasy kolarze woleli latac na mavicach.co moge sie wypowiedzic na temat nowych kol shimano dura ace to powiem tyle ze kola na szytke full carbon obrecze sa z****iscie sztywne i super sie tocza i przyspieszaja ale jest jeden minus jak pieprzniesz w duza dziure to obrecz bardzo dostaje odpryski karbonu i powgniatana obrecz.a scandim bardzo lekkie i takze sztywne a piasty bajka sezon bez azgladania. ale pamietajmy na nasze drogi jepiej sobie cos zaplesc klasycznego z niezla waga tylko wyglad niepowala.chyba ze kogos stac na kola za ponad 2000 kupowac co 2sezon.u zawodnikow kola sa na jeden sezon pozniej wymniana na nowe.pamietajcie ze teraz nierobi sie czesci z trwaloscia kilku lat.dobre stare shimano sie przypomina chodzby stx i stary xtr ale to juz historia
przepraszam wszystkich na forum ale ktos sie podemie chamsko podszywa nawet wiem kto wie o mnie duzo i zna ludzi zkturymi sie znam i robi to bo ma rzulte papiery i chcialby mna byc jest znany w srodowisku ze opowiada bajki i sie podszywa jako zawonik mroza i mechanik i jedzi posklepach klepiac glupoty ale obicuje ze jak go dorwe to ma prze.... slyszysz aktywny wiesz o co chodzi. woli wyjasnienia to jestem mechanikiem rowerowym ale nie w grupie zawodowej pracuje z robertem to prawda bylem mechanikem rowerowym w bikewordzie ale to niejest tajemnica kazdy moze przeczytac jak sie nazywam niekryje tego ale podszywania sie podemnie ipisania glupot niedaruje slyszysz aktywny masz prze...ne. kiedys sie kuplowalismy ale ciebie zniszcze rozumiesz.
scarface tu krzysztof ktos sie podemnie podszyl i wiem kto wiec sory ale musze tu posprzatac na forum po tym palancie co mnie wkreca.ja sie nieudzielalm chociaz sam jedze to niemam takiej wiedzy jak ty w sprawach sprzetu szosowego.pozdro i jeszcze raz sory.obiecuje ze ten czlowiek nic nienapisze. zalatwie to z moderatorem
do wszystki co tu pisali w tym poscie prosil bym zeby pisali co jest tematem postuczyli duraace. a tego podszywacza zostawili mnie juz ja sie znim rozlicze aza narobienie mi problemow i zepsucie opini .a tak do krisa to jak mnie znasz to moze wiesz kto mogl to pisac jedengosciu na m......obsesyjny fan mroza