Widok

Dusza Jarmarku

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
W świecie ogarniętym komercją, żyjąc w ciągłym pośpiechu, troszcząc się o byt warto czasami zatrzymać się i zastanowić nad tym co jest w życiu ważne, co ma wymiar duchowy. Naprzeciw tym poszukiwaniom wychodzą gdańscy Dominikanie przywracając Jarmarkowi św. Dominika jego "duszę". Jarmark to nie tylko kramy, handel, zarobek. Wszystko zaczęło się prawie 750 lat temu od odpustu na dzień św. ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A gdzie filmy?

Cały rok na nie czekam... :-(
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 0

no właśnie gdzie filmy

ja tez caly rok czekam na kino pod gwiazdami. fantastycznie oglada sie filmy na placu nawet gdy pada deszcz
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

też...

...jestem zawiedziona :-(((
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

:((

no właśnie co filmami???
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

może ktoś odpowie?

też cały rok czekam..
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

komercja

to nie sw.dominik
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

podpisuję się

...pod postami dot. filmów. też czekałam od dłuższego czasu - to najlepsze kino pod gwiazdami. trojmiasto.pl guru, podajcie jakąś informację
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja również...

...szukałam kina pod gwiazdami i się nie doczekałam... ;/ ech;/
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

kino

w autobusie słyszałem, że w tym roku kina nie będzie, bo władze miasta boją się masy ludzi na przystankach autobusowych, a jeszcze nie wpadli na to jak podstawić dwa autobusy nocne na jeden przystanek
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

co z kinem pod niebem? bez niego dusza jarmarku to tylko sklecone z dech budy i próchniejąca rzeźba ryby...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja

co z coma mialabyc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A tak czekałem na kino pod niebem...

wielka szkoda, że w tym roku zrezygnowano z kina.

Brak Kina pod gwiazdami :(

Dla mnie to był najmocniejszy akcent jarmarku, naprawde swietne filmy, czekalismy z rodzinką rok na tę imprezę a tu lipa :((((

bez kina:)

to jakaś totalna masakra, bo miasto potrafi dbać tylko o interesy babć i dziadków:( z całym dla nich szacunkiem, ale kiedy te miasto zacznie dbać i o nasze potrzeby?!

bez kina miało być oczywiście z taką minką:( ;)

i za co ja płace te ogromne podatki?!

brak kina pod niebem TO SKANDAL

JESTEM BARDZO ROZCZAROWANA BRAKIEM KINA POD GOŁYM NIEBEM .Czekałam na to z rodzina cały rok .SKANDAL ZE WŁADZE REZYGNUJĄ Z TAK WARTOSCIOWEJ IMPREZY :(((((((((((((((((((((((((((((((

Bez kina nie ma duszy JARMARKU !!!!!!!!!!!!!!

ZWYKŁY BAZAR ,KOMERCJA A SZTUKA W GDAŃSKU JAK ZWYKLE NIESTETY NIEWAŻNA !!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dlaczego nie ma kina pod gwiazdami ????????????????

JEDYNA ATRAKCJA JARMARKU NA JAKĄ Z UTĘSKNIENIEM CZEKAŁEM . KTO PODJĄŁ TAKĄ GŁUPIĄ DECYZJE ?! SKANDAL

gdzie się podziało kino pod niebem ???

D L A C Z E G O ZNIKNĘŁY fajne , wartościowe filmy oglądane pod gwiazdami ??????????????????????????????????????????????????????????????????? Władze miasta Gdańsk NIESTETY robia z niego prowincje a nie miasto sztuki i kultury !

Dusza Jarmarku

W świecie ogarniętym komercją, żyjąc w ciągłym pośpiechu, troszcząc się o byt warto czasami zatrzymać się i zastanowić nad tym co jest w życiu ważne, co ma wymiar duchowy. Naprzeciw tym poszukiwaniom wychodzą gdańscy Dominikanie przywracając Jarmarkowi św. Dominika jego "duszę". Jarmark to nie tylko kramy, handel, zarobek. Wszystko zaczęło się prawie 750 lat temu od odpustu na dzień św. ...
więcej
do góry