Widok

Duży korek między Sopot a

Gdynia za bernadowem
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pwrot do domu z Przymorza to wyzsza matematyka. Ludzie w pracy sie ze mnie zawsze smieja jak analizune jak dojechac do domu. Koncze o 16, ad 15 obserwuje mapy. I tak... Normalnie wracam skm do Sopotu i tam w 181 ale jak od najwiekszego zakretu juz stoi, to ci, ktorzy tez koncza o 16 zaraz tam sie zwala. Do tego swiatla przyPKM Karwiny. Tam przejezdzaja 3-4 auta. Jak jest podobna dlugosc bordowego odcinka od wielkopolskiej to lepiej w Sopocie wsiasc w 31. Pewnie szybciej bede przy Karwiny PKM. Jeszcze analizuje SKM do Gdyni Glownej, autobus przez Witomino, Chwarzno, Wiczlino na Dabrowe i tam przesiadka do domu, ale to tez dlugo. Potem patrze na 171 z Petli w Oliwie, tam zawsze korek, ostatnio wybieram czekanie w pracy, wyjscie na tramwaj, dojazd do Strzyza PKM, tam przesiadka na PKM, ktora jedzie naokolo Trojmiasta orzez lotnisko na Karwiny PKM i tam lapie autobus do domu na Dabrowe. Powinni mi w pracy zafundowac tablice, zebym mogla sobie to rozrysowywac. Mieszka sie cudownie. Polecam serdecznie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Acha .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

~~~~ bo to jezdnia o ruchu dwukierunkowym !
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Skisłam
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry