Widok

Dwóch w twoim domu

Dwóch w twoim domu Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Dwóch w twoim domu.
Dwóch w twoim domu
Jelena Griemina

Punktem wyjścia DWÓCH W TWOIM DOMU stała się historia Uładzimira Niaklajeu, białoruskiego poety i działacza politycznego, rozpoznawanego w Europie przede wszystkim w kontekście ostatnich wyborów prezydenckich w tym kraju (grudzień 2010).

Niaklajeu był jednym z opozycyjnych kandydatów na prezydenta. W dniu wyborów, jeszcze przed zamknięciem lokali ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sztuka warta obejrzenia

Po pierwsze sztuka tra 80 minut czyli 1 godzinę i 20 minut. Po przeczytaniu recenzji nastawiłam się bardzo negatywnie. Po obejrzeniu jestem z a d o w o l o n a. Te 80 minut zleciało nie wiem kiedy. Żadnej golizny nie było pani Boć gra bardzo dobrze. Ta rola jest dla niej. Polecam
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

dobre przedstawienie

Świetnie zagrane, i tyle. Nie wiem po co ktoś się czepia pani Boć. Chyba nie był na przedstawieniu. Wszyscy świetnie zagrali. Byłem wczoraj.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Świetna sztuka

Tematyka ciekawa, a sztuka bardzo dobrze zagrana. Ukazuje jak z pozoru zwykłe, codzienne sytuacje mogą człowieka niszczyć psychicznie, gdy nie może być i czuć się sobą we własnym domu. Prostota scenografii również podkreśla dramatyzm głównych bohaterów, nie rozprasza i pozwała na zanurzenie się w problematyce.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

TEATR I NAGOSC

Jak nie ma nogosci to nie ide.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam

Dla wszystkich niedowiarków mówię, to sztuka nosząca znamiona czegoś więcej, niż zwykłego przekazu ciemiężenia narodu przez dyktaturę, to przekaz fabuły życia rodzinnego - uwikłanej w dramatycznej sytuacji politycznej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam

Bardzo dobrze zagrane przedstawienie i bardzo dobra rola p. Boć! Nie rozumiem tych niesprawiedliwych słów krytyki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

w 2014 trwało 1h 20 min

a teraz 2 h 20 min? Która wersja jest prawdziwa?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W 2017 1h 10
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kultura

Próby Józefa K. (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Próby Józefa K. . Teatr Stajnia Pegaza, Gdynia Próby Józefa K. wg...

Kochanie, wróciłem! (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Kochanie, wróciłem! . Zabawna opowieść o tym, że stereotypowe postrzeganie...

Ciemności kryją ziemię (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Ciemności kryją ziemię . CIEMNOŚCI KRYJĄ ZIEMIĘ Na podstawie powieści...

do góry