Widok
Dwóch w twoim domu
Opinie do spektaklu: Dwóch w twoim domu.
Dwóch w twoim domu
Jelena Griemina
Punktem wyjścia DWÓCH W TWOIM DOMU stała się historia Uładzimira Niaklajeu, białoruskiego poety i działacza politycznego, rozpoznawanego w Europie przede wszystkim w kontekście ostatnich wyborów prezydenckich w tym kraju (grudzień 2010).
Niaklajeu był jednym z opozycyjnych kandydatów na prezydenta. W dniu wyborów, jeszcze przed zamknięciem lokali ...
Przejdź do spektaklu.
Dwóch w twoim domu
Jelena Griemina
Punktem wyjścia DWÓCH W TWOIM DOMU stała się historia Uładzimira Niaklajeu, białoruskiego poety i działacza politycznego, rozpoznawanego w Europie przede wszystkim w kontekście ostatnich wyborów prezydenckich w tym kraju (grudzień 2010).
Niaklajeu był jednym z opozycyjnych kandydatów na prezydenta. W dniu wyborów, jeszcze przed zamknięciem lokali ...
Przejdź do spektaklu.
Sztuka warta obejrzenia
Po pierwsze sztuka tra 80 minut czyli 1 godzinę i 20 minut. Po przeczytaniu recenzji nastawiłam się bardzo negatywnie. Po obejrzeniu jestem z a d o w o l o n a. Te 80 minut zleciało nie wiem kiedy. Żadnej golizny nie było pani Boć gra bardzo dobrze. Ta rola jest dla niej. Polecam
Świetna sztuka
Tematyka ciekawa, a sztuka bardzo dobrze zagrana. Ukazuje jak z pozoru zwykłe, codzienne sytuacje mogą człowieka niszczyć psychicznie, gdy nie może być i czuć się sobą we własnym domu. Prostota scenografii również podkreśla dramatyzm głównych bohaterów, nie rozprasza i pozwała na zanurzenie się w problematyce.